Davut sonuçtan hiç memnun değil

Davut
15 Eylül 2024 21:20

Benim 9 mm çapında zigana t marka bir tabancam var jandarma komutanlığında rütbeli olarak çalışıyorken aldım 2008 de emekli oldum. Tabancayı arada bir kullanıyordum. Geçenlerde dikkatini bir bu kırık ve çatlak çekti. Gövdenin sürgü kızağı bir tarafı kırık aynı zamanda sürgü takımının kovan atma boşluğu yan tarafları çatlak.

Şimdiye kadar en fazla 5000 mermi atmışımdır. Yetkili silahçıya gösterdim. 5000 mermi ile kırık ve çatlak oluşmaz bunun bir fabrika hatası olduğunu kendisinin yapamayacağını söyledi. Fabrikayı aradım yetkili personelle görüştüm.

Her kırık parçanın 2500 TL olduğunu toplam 5000 TL olduğunu balistik gerektiğini bunun da uzun süreceğini benim götürmem gerektiğini bunun da daha pahalıya mal olacağını en iyisi iade edip yeni bir tabanca almamı öğütledi. Tabancada kırık var çatlak var önerilen çözüm böyle olmamalıydı. Ben bu tabancayı severek firmaya güvenerek almıştım. Beni hayal kırıklığına uğrattılar.

19 Eylül 2024 14:24 (Şikayetten 3 gün sonra)

Merhaba, TİSAŞ Trabzon Silah Sanayi A.Ş. olarak, sunduğumuz ürün ve hizmetlerde müşteri memnuniyetini her zaman en önemli önceliğimiz olarak kabul ediyoruz. Değerli müşterimize, müşteri hizmetleri temsilcimiz tarafından geri dönüş sağlanarak bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla.

Zigana Sport Tabancamda İsabet Ve Tutukluluk Sorunları Yaşıyorum

Durmuş
10 Eylül 2025 11:34
Erdem sonuçtan hiç memnun değil

Armsan Hatalı Ürünün Arkasında Durmayan Bir Firma.

Erdem
12 Ağustos 2024 01:09

Deniz
16 Kasım 2024 22:00

Tisaş Zig 14 Sport Silahımda Sürekli Yaşanan Arızalar Ve Garanti Sorunları

Sultan
17 Temmuz 2025 01:03
Tisaş Zig 14 Sport Silahımda Sürekli Yaşanan Arızalar Ve Garanti Sorunları
tisas-zig-14-sport-silahimda-surekli-yasanan-arizalar-ve-garanti-sorunlari-1.jpg

TİSAŞ Silah Arızası Ve İade Talebi

Kerim