Rabi Mobilya adı kullanılarak açılan sosyal medya üzerinden Parasını Ödediğim Ürün Gönderilmedi

01 Nisan 2024 08:04

Instagram'da Rabimobilya sayfasında (sayfada Trendyol, Hepsiburada, Vivense, Koçtaş linklerinin bulunduğu 15 bin takipçili) sınırlı süreyle sunulan 4 kapaklı dolap 3499 TL ürününü satın almak istedim. Vergi levhasını göndererek e-Devlet üzerinden sorgulama yapabileceğimi belirten görsel gönderdikten sonra güven oluşturup IBAN'a para göndermemi istediler. Para gönderdikten sonra sahte bir sipariş numarası verdiler. Sayfaya 'Kargom nerede?' diye mesaj yazdığımda 'Kargonuz yola çıktı.' yanıtını almasına rağmen ne bana bir mesaj geldi ne de verilen sipariş numarası geçerli çıktı. Mesajlara cevap verilmiyor. Bu marka hakkında yasal işlem başlatacağım.

Elif
Elif
01 Nisan 2024 09:05

Fiyatları düşüktür gerekli bir savunma değildir teşhir ürünmüş gibi satılması tüketici açısından makuldur 5 aydır hakkınızda şikayet olan bir Instagram sayfasını kapattırmaya yetkiniz yoksa satışa da yetkiniz olmasın gerekli bilgilendirme asla yok işin içinden bizim hesabımız değil deyip çıkıyorsunuz vergi levhanızı kullanıyor adamlar sponsor reklam yapıyor bu ne gamsızlık ya insanların hayatıyla oynayamazsınız

Gizem
Gizem

Aynısı maalesef dün benim başıma geldi ben de aynı tutarda gönderim sağladım. Üstelik en şaşırdığım nokta koskoca Rabi mobilyanın tüm linklerinş eklemişler ve işin garip tarafı Gerçek olan mağaza bu Instagram hesabınu bunca zaman kapattıramamış. Yazık olan bize oldu

08 Kasım 2024 11:41
Meltem sonucu yetersiz buldu