RKS Motor RKS TNT 125 Pro İstop Sorunu

16 Ocak 2024 21:28

RKS TNT 125 Pro model motosikleti bayiden aldım, daha 250 km'de motor stop etme ve gaz kesme sorunu yaşadım. İlerleyen süreçlerde motor çalışmamaya başladı. Vento Motor Aydınlık Evler Ankara servisine getirdim. Buji yanmış dediler. 'Sıfır motor nasıl yanar?' diye sordum, 'Su değmiş olabilir' diyorlar. Yağmur ve çamurda kullanmadığımı, hatta kapalı garajda durduğunu söylememe rağmen beni suçladılar. Subap ayarı yapıldı dediler. Motor bloğundaki vidayı kökten kırmışlar, onun için de para istediler, vermedim. Motor rölantide düzgün çalışmaya başladı. Sonra kalitesiz yakıt kullanmış olabileceğimi söylediler. 'Bir sorun varsa getirin' dediler. Pek güvenmiyorum, malı satana kadar her şey güzeldi. Çin malı bir daha asla motosiklet almam, ilgilenmiyorlar.

Taha
Taha
18 Ocak 2024 11:47

Evet beyler motor artık marş basmıyor bile marşa basınca ışıklar soluyor o kadar almamanızı sağlam şiddetle tavsiye ederim sıcakken de soğukken de motor stop ediyor kaç kere kaza yapacaktım aklında olan 3-5 bir yerden bulsun eski kasa dahi olsa Japon alsın servisler dahi sorunu bilmiyor 200 km'de ki motora sibop ayarı yapıyorlar 😂

Emre
Emre

Kanka aynı sorundan muzdaripim bana da gaz kelebeği sensörü dendi 5 ay geçti sevkiyata bile çıkmadı başkasına da beyin arızalı denmiş kronik motoru aldığımdan beri arıza ışığı yanıyor

Mücahit sonuçtan hiç memnun değil

Mücahit
08 Ocak 2024 17:41