RKS Motor İlgisizliği Ve Parça Sorunu

08 Ağustos 2024 15:34

Hayatımda hiçbir aldığım maldan bu kadar pişman olup bir yere bunun hakkında yazı yazmadım, bu da ilkim oldu. RKS motor'a teşekkür ederim. Ne sattığınız malın arkasında duruyorsunuz ne de bayileriniz ilgileniyor. Nr200 modelini aldığım günden 1 hafta sonra gösterge panelim bozuldu, bayi bana kilometre teli bozuk dedi.

Aldık, taktılar, aldığın km teli bozuk dediler. Ben de bir başka yere gösterdiğimde abi senin panelin bozuk dediler. Yani cidden anlam veremiyorum. Sattığınız bayilerin bile motordan haberi yok, sürekli başka bir yerinden arıza çıkarıyor. Hiçbir şeyi de garantisi kapsamıyor. Ben buradan yorumlara bakıp Mondial ile kıyaslayıp almıştım bu motoru ama hata etmişim.

RKS alma arkadaşım, pişmanlıktan başka hiçbir şey değil. Her hafta bir yerini yaptırmaktan çekici parası vermekten bıktım. Gidin 98 model bir Honda Cross alın, eminim daha az sorun çıkartır. Türkiye'de üretiliyor, parçasını buluruz diye aldığım motorun hiçbir parçasını bulamıyorum. Sağ olsunlar, kendimce hallede hallede motor tamircisi oldum.

Cengiz
Cengiz

Sana kim söyledi rksnin mondialden iyi olduğunu tam tersi bence

Burak sonuçtan hiç memnun değil

RKS Motor RKS NR200 Problemleri

19 Ağustos 2024 08:18
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

01 Ağustos 2024 14:40
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

20 Temmuz 2023 20:31