Esra sonuçtan çok memnun

Owli Türkiye Owli'nin Dikişleri Attı

Owli Türkiye Owli'nin Dikişleri Attı
09 Şubat 2024 12:34
Esra'nın Teşekkür Mesajı
“Şikayetimi görmeden dönüş yaptılar satıcı ile alakalı sorun oldu. Sonuç itibari ile ürünümü değiştirecekler. Teşekkürler. Ederim”

Trendyol’dan almış olduğum uyku tulumunu 5 kez giymemiştir. Ayak kısmını zaten hiç kullanmadık sökülmeler başladı. Owli yetkililerinden biriyle yazıştım satıcıya iletiyorum size dönüş yapacaklar dedi. Her gün her gün telefon bekledim yok. Neredeyse her gün “satıcıya iletiyorum bugün size dönüş yapacak” cevabını aldım. Başka yabancı numaraları açmak zorunda kaldım 10 gün geçti. Tekrar yazdım bu satıcı aramayacak anlaşıldı dedim. Sonra pat satıcıdan bir mesaj “ bize gönderin tadilat yapalım” diye. İnsan bir kusura bakmayın der 10 gündür bekliyoruz. “Ne ağladın be gönder de dikelim” der gibi. Nasıl bir tadilat dediğime de cevap vermedi ısrarlı olunca terziye diktiririz oldu cevabı. Pazar malı dikişleri bile daha sağlam. Çeyrek fiyatının altındaki başka marka uyku tulumlarının dikişleri taş gibi 10 gün sonra bana buldukları çözüm dikiş dikmek. Zaten çocuklar hızlı büyüyor havalar düzeliyor daha kaç kez giyecek. Bir daha almayacağım bu markayı. Malına sahip çıkmıyor. Normalde yakınımdaki bir mağaza olsaydı masasına bırakıp çıkmıştım. Reklamlara gelince o biçim, dikişe gelince atmasyon, sahiplenmeye gelince satıcıya pas. Böyle şeylerle uğraşmaya vaktim bile yok bebesi olanlar anlar. Şuradaki zamanıma da yazık.

Esra
Esra
09 Şubat 2024 15:37

03 Ocak 2025 22:58
Tehlikeli İhmalkarlık: Owli Uyku Tulumu
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Owli Türkiye Owli Uyku Tulumu

13 Aralık 2023 16:49
Tuğce sonuçtan çok memnun

Bebeğimi Hasta Eden Uyku Tulumu

21 Ekim 2024 11:10
Bebeğimi Hasta Eden Uyku Tulumu
Mrs sonuçtan hiç memnun değil

Bebek Arabasında Kullanım Sorunları Ve Satıcıdan Destek Alamama

Tıpış Tıpış Bebek Mağazaları Pişman Olduğum Alışveriş