Yıldıray sonuçtan çok memnun

Orbit Premium Erişim Sorunu: Site Ve Program Kullanılamıyor!

30 Ekim 2024 12:33
Yıldıray'ın Teşekkür Mesajı
“Hızlı cevap ve nazik davranışınız için teşekkür ederim, problemimide en kısa sürede çözeceğinize inanıyorum.”

Dün geceye kadar kullanırken herhangi bir problem yaşamıyordum fakat sabah itibari ile sitenize giremedim ek olarak da hiçbir şekilde program çalışmadı, çalışmıyor. Discord yasaklandığı için discordtan iletişim kuramıyorum maalesef. Konu ile ilgilenebilir misiniz? Programı tekrar silip, indirdim problem çözülmedi.

30 Ekim 2024 12:38 (Şikayetten 4 dakika sonra)
30 Ekim 2024 12:49

Discord sunucularınıza girmek istediğimde davet geçersiz, veya süresini yitirmiş hatası alıyorum. 3 haftadır kullanıyorum açıkçası çok memnunum hiçbir hataya rastlamadım fakat daha hızlı bir çözüm yolu mevcut mu? Sosyal medya hesaplarınızdan bilgilerimi iletebilirim.

30 Ekim 2024 12:51

Merhaba, Discord sunucu davetimiz geçerli olmasına rağmen bazen bu tip sorunlarla karşılaşılabiliyor. Instagram hesabımız üzerinden bize şikayet kaydınızı oluşturursanız gün içerisinde sorun çözümü ve ücretsiz süre telafisini gerçekleştirebiliriz. 🥰 Saygılarımızla, Orbit Premium.

30 Ekim 2024 12:55

Teşekkür ederim, Instagram üzerinden DM yolu ile mesaj ilettim ve gerekli bilgilerimi verdim dönüşünüzü bekliyorum. İlginiz ve alakanız içinse ayrıca teşekkür ederim.

30 Ekim 2024 12:56

18 Temmuz 2025 03:36