Naskon Sapphire Resort Naskon Yıldat Şikayeti

17 Şubat 2024 13:17

Eski adıyla Naskon Sapphire, yeni adıyla Grand Garden Inn Ayas'ta 1+1 devre mülk sahibiyiz. Her yıl düzenli aidat ödememize ve elimizde dekont olmasına rağmen, geçmiş yıllara ait borç çıkarttılar. 2016-2019 yılları arasında olan borçlar, 2024 yılında mı ortaya çıkmış acaba? 2023 için 4.500 TL aidat, 2024 yılı için yönetim kurulu kararı ile 9.000 TL olmuş; ama ne yönetim kurulu toplantısından ne de karardan haberimiz var. 0312 417 18 35 numaralı telefondan görüştüğüm kişi, sorularımın cevabı olarak pahalılıktan bahsediyor. Yetkili biri ile görüşmek istediğimde 'En yetkili benim' diyor; ama sorularım için 'Bilmiyorum, yetkili ben değilim' diyor. Yetkili mi değil mi, o da kararsız. Hangi yönetim, hangi yönetim kurulu üyeleri ile bu aidatı belirledi ve neden devre mülk sahibi olarak bize toplantı tarihi veya kararı bildirilmedi?

Osman

Sahte... Dolan. Hırs. Naskon mudur Grand garden inn midir ancak adı var. Her şey sıfır. Hiçbir üye aidat ödemesin 1 yılda batıralım hiç olmazsa kullanmadığımız yere gereksiz para ödememiş oluruz 9.000 e zaten tatil yaparız her yerde. Hatta bunun gibi kalitesiz bir yer 1 haftalığı sadece kalma parası 3.000 bile etmez

Osman

Kimse aidat ödemesin 1 yılda batıralım hiç olmazsa kullanmadığımız yere gereksiz para ödememiş oluruz 9.000 e zaten tatil yaparız her yerde. Hatta bunun gibi kalitesiz bir yer 1 haftalığı sadece kalma parası 3.000 bile etmez

Derya
Derya

Şikayetçi olmak istiyorum ve bence toplu şikayet olmalı daha etkili olması için bir grup kursak konuşsak diyorum destek olmak ister misiniz

Necmettin sonuçtan memnun değil

Naskon Sapphire Resort Grand Garden Inn Ayaş Devremülk Satış Yapamama Ve Devir Edememe

28 Mart 2024 14:32

Naskon Sapphire Resort'ta Aidat Mağduriyeti Ve Hukuki Talepler

10 Şubat 2025 17:58
Erhan sonuçtan hiç memnun değil

Grand Garden Inn Ayaş Otel'de Aidat Artışı Ve Müşteri Temsilcisi Sorunu

27 Mayıs 2025 20:50