L'uva Aesthetics Deneyimim

05 Şubat 2024 00:43

Luva kliniği'ni sosyal medyada takip ettiğim kişiler sayesinde gördüm. Ne yazık ki kapıdan girer girmez inanılmaz soğuk bir ortamla karşılaştım. Danışmadaki çalışanlar, size başlarına gidip merhaba diyene kadar 'hoş geldiniz' demiyorlar. Randevumu söylediğimde doğrudan 'siz istirahat edin' diyorlar. '12'de randevunuz var, yarım saat uyuşma süresi var' diyorlar ve 15-20 dakika sonra krem sürüyorlar. Bu süre her gittiğimde değişiyor. Sıra gelene kadar bekliyorsunuz. Yani zaman kavramı yok. Bu yüzden her gittiğimde, beklerken en az bir kişinin beklemekten çok gergin olduğunu ve içeride gergin bir ortamın olduğunu görüyorum. Danışmadaki kişilere bir şey söylemeye çekiniyorsunuz, çünkü ters cevap veriyorlar. Bir şey sorarken sanki onların çok daha önemli işlerini engellemişsiniz gibi surat yapıyorlar. Kahveyi bile herkese sormuyorlar. Bu yüzden gelen herkes çok gergin oluyor. Ancak onlar dışında, sahibi olan üç kız kardeşin samimiyetini çok seviyorum.

Onlar işlerine çok özen gösterirken, çalışanların bu tavrı maalesef kötü bir izlenim bırakıyor. 3 işlem yaptırdım ancak en çok umutlu olduğum ve en yüksek rakam ödediğim mezoterapiden asla memnun kalmadım. Haksızlık olmasın diye fotoğraflarıma tekrar baktım, asla 5 ve 4 seans yüz mez sonunda bir fark yok. Bunu dile getirdiğimde içten iyileşme oluyor gibi saçma bir cevap aldım. Yani istedikleri düzende gitmeme rağmen maalesef bırakın çevrenin fark etmesini kendim fotoğrafa bakıp bile fark göremedim.
Dip liner ve bu sene de botoks yaptırdım ve gerçekten botokstan memnun kaldım. Daha önce farklı bir yerde yaptırmıştım ancak istediğim olmamıştı ama bu konuda iyiler. Dipliner yapan e*** hanım çok tatlı dilli güler yüzlü benim beklentimi karşıladı

özetle, mezoterapiden maalesef düzenli gitmeme rağmen asla memnun kalmadım. O kadar para verip en azından yüzde bir aydınlık ya da ufak sivilce izlerinin belki giderilmesini beklerdim ama olmadı.
İçerideki bekleme süresi ve kişiye göre muamele yapan danışmadan dolayı ve maalesef mezoterapiden aldığım sonuçtan dolayı tekrar gitmeyi düşünmüyorum. Çalıştığım şirkette de sürekli farklı insanlar görüyorum.

Maşide sonucu yetersiz buldu

L'uva Aesthetics Luva Klinik Hayal Kırıklığı

05 Haziran 2024 14:48
Gülcan sonuçtan hiç memnun değil

24 Haziran 2023 17:52
Bilnur sonuçtan hiç memnun değil

04 Ocak 20:21

06 Ekim 2023 17:06
Maside sonuçtan hiç memnun değil

11 Şubat 19:55