Kuba Motor Kuba Serviste Sigortadan Motor Yapmak 3000₺

01 Şubat 2024 01:19

Kuba TK03 motoruma park halindeyken birisi çarptı. Çarpan kişi kaskosunun ve sigortasının olduğunu belirtti. Gerekli evrakları doldurduk. Daha önce motorumu sigortadan yaptırmamıştım ve durumdan habersiz olduğumu kendisine ilettim. Eğer işlem yapılmazsa zararı karşılayacağımı söyledi. Evraklarla birlikte Gaziantep'teki tüm motor tamircilerini dolaştım ancak hiçbiri sigortadan işlem yapmadıklarını ifade etti ve servise gitmemi önerdiler. Servise gittiğimde oradaki yetkililer de sigortadan işlem yapmadıklarını söyledi. Şehreküstü ana bayisine gittiğimde ise işlemi yapabileceklerini ancak sigortanın onay vermemesi durumunda 3000 TL ücret talep edeceklerini belirttiler. Sigortanın ödeme yapmaması durumunda kendilerine yaptırabileceğimi fakat bu durumun ayrı bir ücret gerektireceğini, bunun sigorta takip ücreti olduğunu ifade ettiler. Karşı taraf da verdiği sözü tutmadı ve evrakları aldıktan sonra motoru yaptırmam için beni yönlendirdi. Bu şikayetimin burada kaydedilmesini istiyorum ve motorunuzu sigortadan yaptırmak için hiçbir evrak işlemi yapmayın. Parçaların bedelini almak için doğrudan ilgili mercilere başvurun.

Remzi sonuçtan hiç memnun değil

17 Haziran 2023 17:36

Sıfır Motorumda Bitmeyen Arızalar Ve İlgisiz Bayi

30 Nisan 2025 20:40
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Küba Brillant 50 Pro İle Yaşadığım Sorunlar Ve Kötü Servis Deneyimi

19 Nisan 2025 18:56
Küba Brillant 50 Pro İle Yaşadığım Sorunlar Ve Kötü Servis Deneyimi
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

22 Temmuz 2023 10:37