Hesap Silme Ve Para Çekme Sorunu

09 Ekim 2024 15:52

Telegram üzerinden n... Kripto com uygulamasına davet edildim. Kripto para sitesine yönlendiriyorlar. Bin tl para yatırdım, 280.000 bin tl yakın para oldu ve hesabıma geçmesi için 5.845 TL istediler. Anladım ki hesabı silin diyorum, paranızı çekmeden silemeyiz diyorlar. Hiçbir şekilde adıma yapılmış bir işlemi kabul etmiyorum. Adıma çıkarılacak olan borcu kabul etmiyorum.
Bundan telegram sorumludur. Burada vermiş olduğum bilgilerim kullanılarak yapılacak olan banka hesabı, banka kredisi, abonelik, adıma açılmış şirket, arsa, çek, senet, yasal olmayan bahis oyunları veya yasa dışı bir işlemin kimlik bilgilerim, onayım ve ıslak imzam olmadan gerçekleştirilmiş veya yapılacak olan herhangi bir işlemden yasal olarak hiçbir sorumluluğu kabul etmediğimi bildirmek isterim.

Benim ve ailem adına yapılacak herhangi bir işlemi kabul etmediğimi bildirmek isterim. Bu durumdan tamamen telegram sorumludur. Bu şikayetimle resmi olarak bilgilendirme yapıyor ve gereğinin ilgili kurumlarca yapılmasını talep ediyorum. 08 Ekim 2024 tarihinden itibaren ıslak imzam olmadan adıma açılacak hiçbir hesabı kabul etmiyorum. Onayım yoktur.

Paramı Çekemiyor Ve Hesabıma Erişemiyorum

30 Mayıs 2025 16:27

13 Ağustos 2025 12:40

Yatırım Adı Altında Yanıltıldım!

06 Aralık 2024 08:22

Vaat Edilen Ödeme Yapılmadı, Destek Alınamıyor