İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Patoloji Sonuçları Geç Kaldı

18 Şubat 2024 03:16

5 Ocak 2024 Cuma günü ameliyat oldum. Doktorum tarafından patoloji sonucunun bir ay içinde çıkacağı söylendi 1 buçuk ay oldu hala sonucum gelmedi hassas bir durum zaman ontoloji için çok kıymetliyken bu yapılmamalı. En kısa sürede bir çözüm bekliyorum duruma. Teşekkürler

Yorumlar (7)

Yıldız

Mehmet bey yorumunuzu cevaplayamadım ama cerrahpaşayı aradığınız da Patoloji diye yönlendirme yapılıyor su an nereden ulaştım hatırlayamıyorum

Yıldız

Merhaba ben de KBB den ameliyat oldum benim de su an 1.5 ay oldu sizin çıktı mı ne zaman çıktı bir bilgi öğrenebildiniz mi

Yıldız hanım patoloji numarasını bana da gönderebilir misiniz. Sistemde var ama cevap vermiyor. Yılım doldu ama patoloji sonucum halen yok

Yıldız

Evet 6. Ayin sonunda sonucum elime ulaştı tahminime göre gelen sonuçtan ötürü emin olamayıp bu kadar incelediler Neyse ki çok şükür iyiyiz sonradan bulduk ki numarası varmış patalojinin

Öykü
Öykü

Çok geç gördüm kusura bakmayın 2 ayın sonunda ulaştım ben sonuca Umarım sizde güzel haberler almışsınızdır

Serkan
Serkan

Merhabalar bizde ameliyat olduk beyinden bizim de henüz sonuçlar çıkmadı sizde var mı bir gelişme

Yıldız

Merhaba sonucunuz çıktı mi?

Cansu sonuçtan hiç memnun değil

07 Kasım 2023 11:28
Tijen sonuçtan hiç memnun değil

Patoloji Sonuçları Gecikti Tedavi Süreci Aksıyor

25 Kasım 2024 20:50