Levent İnci Diş Sanayi Mahallesi Diş Kliniğinde Randevu Ve Tedavi Yönetimi

05 Ağustos 2024 19:39

Sanayi Mahallesi İnci Diş Kliniği
Bugün randevum vardı ve tatilimi yarım bırakıp geldim. Kanal tedavimin bir kısmı yapılmıştı. Dişimde iltihap olduğu için ilaç konup geçici dolgu ile kapatılmıştı. Bugün de geri kalanı yapılacaktı. Danışmaya gittim ve randevumun bugün olduğunu söyledim. Baktı, bulamadı. 'Salı günü olabilir mi?' dedi, hatta 'Salı günü 5'i beş geceymiş' dedi. Nereden gördün de uyduruyorsun? Bana bilgi mesajı geldi. Bugün 5'te randevum diyorum, cevap yok. 'Yok işte, doktor bugün izinli, başka bir doktor baksın' diyorum, 'O doktor yaptığı için devam etmesi gerekir' dedi. Sanki her gittiğimde bana ait bir doktor varmış gibi boş boş konuşuyorsunuz. Bu bana yapılan bir değil, iki değil. Yaklaşık 2 senedir gidiyorum, ufak çaplı sorunlar yaşıyordum, bitirmeye bakıyordum artık dişimi. Randevu saatinde asla içeri alınmıyorsun. Bana anestezi iğne vurmalarına rağmen saatlerce doktoru bekledim. Sonra da doktorun yanındaki sekreter kız, 'Sizi biraz içeride dinlendirip odaya alacağız' dedi. Ne alaka? Benim ağzım anestezinin etkisiyle uyuşuktu, ben bekliyorum. Güya özelsiniz, bir şey ettikleri yok.

Canan sonuçtan hiç memnun değil

Diş Tedavisinde Yetersiz Hizmet

Sibel sonuçtan hiç memnun değil

Apseli Dişe Yanlış Müdahale Ve İlgisiz Personel Deneyimi

16 Haziran 11:25