Emre sonuçtan hiç memnun değil

Hangarscript.com Yanlış Ürün Ve İade Sorunlarıyla Karşılaştım!

27 Kasım 2024 12:31

hangarscript.com üzerinden 24 Mart tarihinde spoofer almak için Discord sunucuları üzerinden kendilerine yazdım ve önerdikleri spoofer olan Woofer'ı aldım. Ödemeyi IBAN'a yapmamı istediler ve sunucu sahibi R*** S*** E***'e ait olan IBAN numarasına parayı gönderdim. Dekontu gönderdikten sonra bana farklı bir spoof verilip denememi istediler, sonrasında hatalar olunca Woofer vereceğiz dediler. Woofer full paket almak için Temmuz ayına kadar 4 ay aralıklı Ticket açtım. Başta halledeceğim tamam deyip sonrasında hep erteledi, hatta Woofer'ın beklettiğini söyledi. Kaldı ki ortada onların yapabileceği bir şey yoktu... Sonrasında yine yanlış ürün verildi. Yine iyi niyetli bir şekilde sabırla ya değişim yapılmasını ya da aradaki farkın iade edilmesini istedim. Okeyleyip halledeceğim dese de hâlâ halledilmedi. Aralıklarla özelden mesaj attığımda bir süre sonra mesajlara bakmadı bile. Kaldı ki sunucu moderatörü bile diğer Ticket'lara baktığını, benim Ticket'a bakmadığını belirtti. Kasım ayına geldiğimde hâlâ iade yapılmadı. Üstüne "9 aydır neredeydin :) " dediler. Bunun bilerek yapıldığını düşünüyorum. 2500 lira gibi bir ücretin iadesi için aylarca bekleten site.Konuşmalarla ilgili resimleri de ekleyeceğim.

17 Ağustos 2024 22:11
Hasan sonuçtan memnun

24 Aralık 2023 13:14
"Keyimi aldım çalışmadı bende iade istedim süreç biraz sürdü ama genede iademi aldım teşekkür ederim"

05 Ağustos 2024 17:56
Kemal sonuçtan hiç memnun değil

19 Ocak 2025 19:31
Hwidplus İade Taleplerinde Müşteri Hizmetleri Yetersizliği
Doğukan sonuçtan hiç memnun değil

Hwidplus Spoofer Ürünü Çalışmıyor, Destek Ve İade Süreci Sorunlu

Doğukan