Goon Premium Bebek Bezi Sürekli Sızdırıyor

22 Ekim 2024 07:181.090

Goon Premium 5 numara bebek bezi, bebeğimin altına başladığımdan beri sürekli sızdırıyor. Gece boyunca beline kadar ıslak oluyor. Gece uyurken bile değiştirmek zorunda kalıyorum. Emme kapasitesi en fazla 1 saat, sonrasında hemen taşma yapıyor. Asla memnun kalmadım. Bebeğim altını ıslatmaktan geceleri huysuzlanıyor ve üşütüyor. Lütfen bu soruna çare bulmanızı istiyorum. Ayrıca indirime girdiği ve memnuniyetin yüksek olduğu söylendiği için 3 paket aldım, fakat hiç memnun kalmadım. Lütfen yardımcı olur musunuz?

22 Ekim 2024 09:40 (Şikayetten 2 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz tarafımıza ulaşmış olup gerekli incelemeler yapılarak, size en kısa sürede bilgi verilecektir. Saygılarımızla, GOO.N Türkiye Ekibi

22 Ekim 2024 09:46

Sn. Hilal Ö . Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz. Japonca'da “iyi yetişmek ve büyümek” anlamına gelen GOO.N için en önemli öncelik bebeklerin iyi yetişmesi ve büyümesidir. Oluşan aksaklığın bir kez daha yaşanmaması amacı ile gerekli önlemler şirketimizce alınmış olup tüm birimlerimiz ve müşterimiz bilgilendirilmiştir. GOO.N ekibi olarak satış öncesi ve sonrası müşterilerimizin taleplerinde, yanında olduğumuzu ve bize her zaman ulaşabileceği konusunu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, GOO.N Türkiye Ekibi

12 Ekim 2023 17:021.920

"Şebnem hanım ve ekibi şikayeti oluşturduğum ilk günden itibaren sürekli olarak arayıp ilgilendiler, marka olarak ürünlerinin arkasında durup numuneler göndermem için ücretsiz kargo kodu yolladılar. 3 bebek bezini numune olarak gönderdim ve incelemeye aldılar. Sonra bugün bir paket bez ve ıslak mendili hediye olarak göndermişler. İlgileri için çok teşekkür ediyorum. Markayı kullanmaya devam edeceğim."

1 Destek

30 Mayıs 2024 16:201.914

Goon Premium soft 5 numara bebek bezi sürekli sızdırıyor. Artık elimdekiler bitsin diye uğraşıyorum ama bu sefer de bezi...

Goon Bebek Bezi Sızdırma Şikayeti. Sürekli Sızdırıyor

27 Ekim 2023 09:452.250

"Öncelikle bir markanın ürününün tüm sorumluluğunu alıp arkasında durması günümüz şartlarında çok değerli. Benimle iletişime geçen kişiler çok nazi, kibar ve anlayışlıydı, aynı zamanda şikayetimin ertesi gününde hemen benimle iletişime geçmelerinin de müşteri memnuniyeti açısından çok önemli olduğunu düşünüyorum. Sırf bu sebeplerden dolayı bile bu markayla devam edebilirim🥰 Teşekkür ederim ilginizden dolayı 🙏❤️"

1 Yorum

Goon Bebek Bezi Sızdırma Problemi

26 Ekim 2023 22:481.014

"Tarafıma hızlı bir şekilde dönüş yapıldı ve mağduriyetim giderildi ilgisi için Şebnem hanıma çok teşekkür ederim"

Goon Bebek Bezlerinde Sızdırma Sorunu Ve Kalite Düşüşü

26 Şubat 2025 21:18978

Goon bebek bezini severek kullanıyordum. Çevremde herkese de ısrarla tavsiye ediyordum. Ne zaman 5 numaraya geldik koca ...

Goon Bebek Bezlerinde Sızdırma Sorunu Ve Kalite Düşüşü

Kader
Goon'un Göz Yakan Bebek Şampuanı

Goon'un Göz YakanBebek Şampuanı

Neslisah
Goon Bebek Bezi Samsun Ebebek Atakum Aldığım Goon Marka Bezin İçindeki Yapışkan Madde

Goon Bebek BeziSamsun Ebebek Atakum Aldığım Goon Marka Bezin İçindeki Yapışkan Madde

Dilan