Damla sonuçtan hiç memnun değil

FSM Tıp Merkezi - Kavacık Acil Serviste Unutulan İnsanlık Ve İhmal

25 Nisan 2024 21:48

Kavacık FSM Tıp Merkezi'nin acil doktoru C***** Z***** ile yaşadığım üçüncü olayı anlatmak istiyorum. 24 Nisan Çarşamba sabah saat 6'da nefes almakta zorlandığım için acil servise başvurdum. Nefes alamayacak durumdayken, muayene ücreti olarak 500 TL ödemem istendi. Bu doktora nefes alamadığımı ve boğazımın kapandığını anlatmaya çalıştım. Sırtımı dinledikten ve ağzıma baktıktan sonra, nefes alabildiğimi söyledi ve durumumu ciddiye almadı. Bana bir reçete yazarak içeride ilaç verilmesini söyledi. Konuştuğumda öksürük ve tıkanıklık yaşadığım için konuşmamaya çalışıyordum, ancak doktora bebek emzirdiğimi söylemem gerekiyordu. Tam bunu açıklamaya çalışırken, tekrar tıkanıklık yaşadım ve yardım için masaya vurdum, ancak doktor hiçbir müdahalede bulunmadı. Nefes alabildiğimi iddia ederek, emziriyorsam başka bir şey yapamayacağını ve başka bir yere gitmem gerektiğini söyledi. Emziren bir kadına ne tür tedavi uygulanabileceğini bilmiyordu. Bu durum karşısında şaşkına döndüm. Doktorun tavrı ve ilgisizliği karşısında başka bir hastaneye gitmek zorunda kaldım ve orada hızla müdahale edilerek nefesim açıldı. Yaşadığım bu kötü deneyim için 500 lira ödemek zorunda kaldım ve bu ücreti geri alamadım.

24 Aralık 2023 18:30

FSM Tıp Merkezi - Kavacık FSM İşletme Merkezi Kavacık

10 Eylül 2024 19:16
FSM Tıp Merkezi - Kavacık FSM İşletme Merkezi Kavacık
Erbil sonuçtan hiç memnun değil

20 Aralık 2023 01:40
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

İlgisiz Doktor Ve Yetersiz Muayene Deneyimi

16 Ekim 23:13