02 Şubat 2024 11:25

Geçen yıl Küçükçekmece Belediyesi Nikah Sarayı'na nikah işlemleri için gittiğimizde orada bulunan 'Hayat Stüdyo' adlı fotoğrafçı ile de anlaştık. Anlaşma esnasında bize, nikah esnasındaki süslemeler, giriş şarkısı, fotoğraf ve video çekimi ile montajlı fotoğraf albümünün anlaştığımız fiyata dahil olduğu söylendi. Ancak nikah günü herhangi bir ekstra süsleme olmadığı gibi, sadece orada mevcut olan süslemelerle idare edildi. Nikah öncesinde bir koridor gibi bir yerde üç-beş fotoğraf çekildi ve bu durum oldukça rastgele ve düşüncesizce yapılmıştı. Ne dışarıda ne de başka bir yerde fotoğraf çekimi gerçekleşmedi. Nikah sonrasında, üç-beş ay geçtikten sonra albüm için, anlaşma esnasında gösterilen örnek albümü beklerken, bize çekilen fotoğrafların montajsız ve sadece koridor arka fonlu bir albüm yapacaklarını söylediler. İtiraz ettiğimizde ve anlaşma esnasında gösterilen gibi bir albüm istediğimizi belirttiğimizde, çekilen fotoğrafların arka fon olmadığı ve koridor olduğu için isteğimizi yerine getiremeyeceklerini, olduğu gibi basacaklarını ifade ettiler. Bu duruma oldukça sinirlendim çünkü tekrar gelinlik giyip fotoğraf çektirme şansım yoktu ve insanların en mutlu günlerindeki anılarını bu şekilde kötü fotoğraflarla albüm yapmalarının mantıklı olmadığını düşünüyordum. Şikayetimizi dile getirdiğimizde ise dalga geçer gibi 'İsterseniz paranızı iade edelim' dediler. Nikahım gerçekleşmiş ve gelinliğimi vermişken, tekrar aynı koşullarda fotoğraf çektirmem mümkün değildi. Ayrıca, anlaştığımız fiyata da çektirmem mümkün olmadığını belirttim. 'Yapacak bir şey yok, albüm böyle olacak' denildi ve kaç aydır o kötü albümü bile teslim etmediler. Paramız da boşa gitti. Kesinlikle dışarıdan daha yüksek bir fiyata anlaşın, aksi takdirde en mutlu gününüz hayal kırıklığına dönüşebilir.

Sena sonuçtan hiç memnun değil

Bilgin Fotoğrafçılık (Çankırı) Müşteri Mağduriyeti Ve Firmanın İlgisizliği

05 Ocak 2024 10:27

01 Aralık 2023 21:55
Room Studio By Ali Akpınar Dış Çekim Fotoğrafçısı Kalitesiz Hizmet

24 Temmuz 2024 18:33
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

26 Mayıs 2024 19:51
Emine sonuçtan hiç memnun değil

27 Nisan 2024 20:08