Sezgin
06 Ocak 2024 15:58

Finish Quantum Powerball özel seri bulaşık makinesi tablet deterjanı yikama bittiği zaman erimemiş halde makinede duruyor. Bulaşıklar makineden temiz çıkmıyor. Tablet bölümünde yarısı kalıyor 10 yıkamada 6 sı öyle oluyor ve bulaşıklar temiz olmuyor araştırdığımda herkes bu sorundan şikayetçi ama çözüm sıfır. Tanesine 5 TL para veriyoruz ucuz olsa gam yemeyeceğim ama pahalıda. Olmaz bu şekilde sayın yetkililer nerede...

10 Ocak 2024 16:48 (Şikayetten 4 gün sonra)

Değerli Tüketicimiz, Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Bildiriminiz bize ulaşmıştır. Sizinle en kısa süre içerisinde iletişime geçeceğiz. Süreç ile ilgili bilgi almak için hafta içi her gün 09:00-17:00 saatleri arasında numaralı ücretsiz hattımız üzerinden ya da [email protected] mail adresimiz üzerinden bize ulaşabilirsiniz. Size destek olmaktan memnuniyet duyacağız. Saygılarımızla Reckitt Tüketici İlişkileri

Özkan sonuçtan hiç memnun değil

Özkan
08 Nisan 2024 19:37

Feriha
28 Aralık 2023 11:17
Finish Bulaşık Makinesi Deterjan Sorunu
Finish Bulaşık Makinesi Deterjan Sorunu
Aslı sonuçtan hiç memnun değil

Aslı
20 Haziran 2023 13:59
Finish Bulaşık Deterjanı İçi Boş Tabletler

Sevim
31 Ağustos 2024 03:20
Finish Powerball Quantum Max Bulaşık Makinesi Tableti Pişmanlığı
Finish Powerball Quantum Max Bulaşık Makinesi Tableti Pişmanlığı
Neriman sonuçtan hiç memnun değil

Neriman
02 Şubat 18:12
Finish Powerball Quantum Max Tabletlerin Yetersiz Performansı Ve Ambalaj Sorunları