Eu.healy.shop Healy Cihazı Şarj Sorunu

Eu.healy.shop Healy Cihazı Şarj Sorunu
02 Nisan 2024 02:46

2024 Şubat ayında satın aldığım Healy cihazım şarj almıyor. Donanımı ile ilgili sıkıntı var. Kayıt açtım ama Türkiye Healy World için hiçbir muhatap bulmadım. Teknik ekip henüz dönmedi bile bana. Çağrılarım açık fakat dönüş yok. Ürünümün incelenmesi ve değişmesini talep ediyorum lütfen yardımlarınız ricası ile.

Mucize
Mucize

İşe yariyormu gerçekten merak ediyorum almak istiyorum etkileri neler

Tuğba
Tuğba

Aslında her şey inançla ilgili bir şeyin size iyi gelmeyeceğini düşünürseniz gelmez. Bir hemşire, enerji terapisti ve psikoloji öğrencisi olarak söylüyorum bunu. Cihazım var aktif kullanıyorum, yasa gereği rahatsızlıklar konusunda detay veremem. İmkansız denilen çok şeye şahit oluyoruz, hiç inanmayan kişilerde bazen ise yaramıyor ya da işe yaramış olsa da farkındalık olmayabiliyor. Fiyatını hak edecek bir cihaz mi aklınızda soru işareti olması normal, deneyim olmadan da farkındalık oluşmuyor. Deneyimlemek isterseniz ücretsiz grup seansları yapıyorum. İg mucizeleri. Kucakla iletişime geçebilirsiniz yardımcı olmaya çalışırım. Başka bir konu ararken önüme düştüğü için mesajınız cevaplamak istedim sorunun üzerinden epey zaman geçmiş ama ☺️Sağlıkla kalın

Kadir
Kadir

Bende sordum ama kimse cevap vermemiş

Drsarj.com Çözüm Sunulmadı, Yalnızca Tekrar Ücret Talep Edildi

18 Ağustos 2025 13:50