Emrullah sonuçtan çok memnun

Eryaman İnşaat'tan Kapora İadesi Beklerken Mağduriyet

07 Mayıs 2024 14:29

Merhaba, Eryaman İnşaat Gayrimenkul'den şikayetçiyim. Bir daire beğendim ve kapora yatırmak istedim. 'Tamam,' dediler, 'yatırabilirsiniz, sonra vazgeçerseniz ya da kredi çıkmazsa kaporayı iade alabilirsiniz.' Evet, dediler. Hemen göndeririz, 'Tamam,' dedim. Ancak ev olmadı ve 12 gün oldu, hala paramı iade etmediler. Arıyorum, mesaj atıyorum ancak cevap alamıyorum. Bu yüzden şikayetçiyim. Buradan bana herhangi bir cevap verilmezse mahkemeye başvuracağım. Saygılarımla, Emrullah E***

23 Mayıs 2024 16:07

Merhaba, Eryaman İnşaat Gayrimenkul'den şikayetçiyim daha önce de şikayet etmiştim bana bir dekont attılar ben kaldırdım bir baktım hesaba ödeme olmamış söyledim yetkili kişilere bana dediler bankada bir terslik var fakat bu 11 gündür banka işlem vermiyor yetkili kişiyi aradım dedi bugün yarin otomatik olarak hesaba yatırılacak fakat ne bir şey yattı ne de bana bir bilgi verdiler saygılarla iyi, günler dilerim

23 Mayıs 2024 16:15

Merhaba ben Emrullah e** önceden şikayette bulunmuştum ödeme yapacaklardı dediler fakat bana bir dekont attılar hesabıma para düşmedi bankada sıkıntı var dediler banka göndermemiş benimle birkaç kisi daha para hesaba yatırmamışlar Eryaman insaat gayrimenkul şikayetçiyim

02 Haziran 2024 16:18

Beklediğim kaporam daha gelmedi

Yorumlar (5)

Faruk
Faruk

Bende gitmemeye karar verdim yorumlara bakılırsa Esenyurt bölgesi geneli aynı

Reha
Reha

Ticaret Bakanlığı ve CİMER'e yazmanız daha verimli sonuç aldıracaktır. Adamlar hala süslü püslü daire ilanlarını üç kuruşa koyuyor

Benimde komisyonu cebe atıp komisyon ödemediniz diye icraya verdiler iki kere komisyon ödedim makbuzu göster dediler eski Anadolu deşifre olunca isim değiştirmişler şebeke ilk evimiz diye basiretimiz bağlandı dikkatli ol kardeşim.

Teşekkür ederiz bilgilendirme için eşimde buradan bir yer beğendi araştırma yaparken yorumları gördüm bunu dikkate alarak gitmemeye karar verdim.

Mutalip
Mutalip

Merhaba Eryaman'dan daire aldınız mı?

Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

08 Ağustos 2023 14:13

Sinpaş GYO Kapora İadesi Yapmıyor.

23 Ağustos 2023 02:26

Sinpaş GYO Kapora İadesi Yapılmıyor