Emre sonuçtan hiç memnun değil

20 Mart 2024 14:52

Hastaydım, Erdemli'deki acil servise gittim ve doktor bana serum verdi. Koluma damar yolu açan hemşire, bana göre uygun olmayan bir yerden açtı. Şu an kolum mosmor ve ben oradan açmamalarını söyledim, fakat hemşire kolumun ortasından damar yolu açtı. Bu durum kabul edilemez. Kendi canları olmadığı için rastgele yerlerden damar yolu açıyorlar. Düzgün bir şekilde damar yolu iğnesini çıkarma konusunda da yeterli bilgiye sahip değiller. Bana 'al bunu, bitince getir; getirirken ucunu kapat' dediler. Bu nasıl bir sistemdir? Erdemli Devlet Hastanesi'ndeki tüm personelin daha bilgili ve anlayışlı olması gerekiyor. Erdemli'yi sanki bir sürgün yeri olarak görmeyin ve lütfen hizmet kalitenizi artırın.

Gülşen
Gülşen

Bende aynısını yaşadım saglik kabininde 3 yıl önce şikayetçi oldum savcılıktan karar çıktı kadını suçlu bulmuş benim kolumda böyle oldu ondan sonra sanki kaynar su dökülmüş gibi mahvoldu kolum. Uzlaştırmacı aradı uzlaşmıyorum dedim avukatım 700 bin tazminatta bulundu... Ben aylarca kolumdan çok ağladım ise gidemedim tek kolla aylarca işkence çektim. Dünde savcılıktan kağıt geldi kadın itiraz etmiş savcılık red vermiş yani mahkemede görüşeceğiz

23 Eylül 2023 01:51