Erdoğan sonuçtan hiç memnun değil

Endeneme.net Ücret İade İptal Değişiklik Yapmasına İzin Vermiyor.

15 Aralık 2023 13:13

Endeneme.net internet sitesinden deneme sınavı için ücret ödeyerek deneme sınavı satın aldık. Henüz sınav yerimiz bile belli olmadığı halde (zaman ve süre varken yaklaşık 16 gün) o tarihte başka bir işimizin çıkması sebebiyle iptal edip ücret iadesi talebinde bulundum, veya başka tarihli bir sınava hakkımın aktarılması talebini de sundum. Ancak siteye üye olurken onayladığımız kutucuğun 8. Maddesi gereği ücret iade iptal veya değişim yapılamıyormuş. Buradan diğer arkadaşları da bilgilendirmek için yazmak istedim. İnsanları siteye üye olurken onaylamak zorunda bıraktıkları kutucukla bedel ödemeye ve bu haktan cayma yapamayarak bu parayı ödemeye mahkum bırakıyorlar. Benim başımın gözümün sadakası olsun size çok önemli değil ama yeni üye olacak arkadaşları buradan uyarayım istedim. Paranızı iade iptal etmiyorlar.

18 Aralık 2023 07:23 (Şikayetten 2 gün sonra)
18 Aralık 2023 07:56

Sizi buraya yazmadan önce elbette kurumsal hattınızı arayıp durumu izah ettim. Ancak telefondaki hanımefendinin tarzı üslubu çok rahatsız ediciydi. Sözleşmenin 8. Maddesi falan diye klişe ezberletilmiş cümlelerle cevap verdi. Bakın burada mevzu ücretin azlığı çokluğu değil. Burada mevzu siz gelir kaydettiğiniz tahsilatın tüketici haklarını göz ardı ederek iptali mümkün değil diyorsunuz. Oysa ki her tüketicinin böyle bir hakkı var. Ben deneyimleyip beğenmediğim bir peyniri bile iade edebiliyorken siz yararlanmadığım ve sınav yerimiz bile belli olmadığı halde erken bilgi vermemiz halinde bu şekilde davranıyorsunuz mevzu bu.

Nehir sonuçtan hiç memnun değil

10 Ocak 2024 16:37
Endeneme Para İademi Yapmadılar
Furkan sonucu yetersiz buldu

Sınav Organizasyon Eksikliği Ve Müşteri Mağduriyeti

Furkan
06 Kasım 2024 23:21
Mert sonuçtan hiç memnun değil

Endeneme Sınava Girdiğim Halde Sonuç Yok

10 Nisan 2024 11:37
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep
01 Mart 2025 18:28