Deneyap Maalesef Deneme Yapma Dedirtiyor

10 Mart 2024 16:30

Deneyap'a çocuğun başvurusunu yapmak için en az yarım saat uğraştım. Sürekli sıkıntı çıkıyordu. Çok şükür başvurdum ama 09.03.2024 tarihi saat 16.50'deki (5. Seans) sınava "sistem merkez tarafından kapandığı için sınavınız ileri bir tarihe ertelenecek" denildi.

Geçen hafta da üç velim aynı sorunu yaşadı. İlçeden sınava gelip te bu sorunla karşılaşınca ister istemez canınız sıkılıyor. Bir dahaki sefere ( tarih henüz belli değil sizi arayacağız deniliyor) aynı sorunun çıkmayacağı garantisi yok. Ben çocuğumu sınava getirmeyeceğim. Teşekkürler deneyap süpersiniz!

Gamze
Gamze

Merhaba bana da iptal edildiği bilgisi geldi sınavdan 1 gün, önce gece 22.30 civarı. Ancak ben bu, olaya sizin kadar katı, bakmıyorum. Sonuçta aksaklıklar hayatın her alanında olabilir, hepimiz, insanız istemediğimiz, aksilikler olabiliyor ya da kendimiz neden olabiliyoruz. Böyle bir duruma kızıp, çocuğumun, geleceğini ilgilendiren bir konuda kendimce yanlış bir karar almayı düşünmezdim umarım okursunuz, ve çocuğunuz, için doğru kararı alırsınız. Saygılar

10 Mart 2024 11:23

Deneyap Atölyeleri Hatay Deneyap Atölyesi