Emhar Online Satış Firması  Dava / İcra SMS Dolandırıcılığı

27 Aralık 2024 23:35

Uzlaşır hukuk bürosu 25/12/2024 çarşamba günü 14.53 saatinde uzlaşır hukuk'tan sayın s... Müvekkil firmamıza ait borcunuzu icra takibi başlatmadan faiz indirimi ile ödeme yapmak için 0544*****98 numarayı arayınız şeklinde bir mesaj aldım.

Yorumlar (6)

Senem
Senem

Banada mesaj geldi hemen aradım bilemedim ama ödedim hemen 2500 anlamadım selcuk çelik adına yatırdım parayı avukata arabulucu diye ne yapabilirim bilmiyorum

Ahmet
Ahmet

Bende 5000 TL kaptırdım bunlara yine arıyorlar firma beni. Avukata vermiş ne lazım

Hatice
Hatice

Bende 4200 lira ödedim geri alabildinizmi paranızı

Aydoğan

14.01.2025 Saat 16:30 da bana da geldi mesaj. Aradım avukat Selçuk Çelikmiş. 2022 yılında 239 TL iki tane krem almışın bugün borç 12800 TL olmuş sözde. CİMER'e şikayet edeceğim. Önemli duyuru! Tarafıma böyle bir mesaj geldi. E-devlet ve UYAP üzerinden yaptığım kontrolde böyle bir cezaya ait bir kaydın olmadığını gördüm. Bu numara, site veya hukuk bürosu tarafından adıma yapılan veya yapılacak hiçbir suçlamayı, hesap açılışını, kredi başvurusunu, para transferini, kumar işlemini, alım-satımı, devri, kefaleti veya bahis işlemlerini onaylamıyorum. Ve hiçbir sorumluluk da kabul etmiyorum. Şahsi ıslak imzam ve sözlü beyanım, onayım alınmadan yapılan hiçbir işlem tarafımca kabul edilmemektedir. Hiçbir ceza dosyam bulunmamakla birlikte bu tür bir suçlama ve mesajı kabul etmiyorum. Hiçbir sorumluluk kabul etmiyorum. İlgili makamlara bilgi olması adına buradan şikayetimi iletiyorum. Bilgilendirirseniz sevinirim.

Aydoğan

Az önce bana da geldi mesaj. Aradım avukat Selçuk Çelikmiş. 2022 yılında 239 TL iki tane krem almışın bugün borç 12800 TL olmuş sözde. CİMER'e şikayet edeceğim.

Furkan
Furkan

Merhabalar, e devlet üzerinde borç yansıdı mı? Herhangi bir ödemede bulundunuz mu?

28 Aralık 2024 01:45
Yanıltıcı Borç Mesajlarıyla Mağduriyet