Aydan sonuçtan hiç memnun değil

19 Ocak 2024 22:26

1000 TL detaylı iç dış temizlik ödemesi yapmama rağmen koltuklar lekelerle geldi, kesinlikle hiç yıkanmadığını düşünüyorum. Ayrıca plastik paspaslar olmadan aracı teslim ettiler ve günler oldu hala bilgi yok. Araç içi bej olduğu için plastik aksam kitler olduğu gibiydi. Islak mendille kolayca temizledim. Kesinlikle Instagram da gördüğünüz temizlik değil. Maddelerde paket yapıyorlar ama hepsi anlamsız temizlik bile yapılmıyor. Çok kötü hizmet. Temizlik öncesi ve sonrası resimleri paylaşıyorum.

20 Ocak 2024 01:22

Kirli görüntüler sözde temizlik görüntüleri, temiz olanlar ise sonrasında kendi yaptığım basit temizlik

Özge
Özge

1 hafta önce yeni aldığım Golf aracımı götürdüm aldığım araç sigara içilmiş tavan leke doluydu gayet memnun kaldım araç sıfır lekeyle aldım bence sizin firmayla farklı bir probleminiz var

Yusuf

Kesinlikle haklısınız o kadar yere götürdüm böyle detaylı güzel bakım görmedim adamlar işinin hakkını fazlasıyla veriyorlar hem leke kalsa bile gözden kaçmıştır götürürsünüz tekrardan hatayı giderirler ufak tefek şeyler için firmayı kötüleyemezsiniz sonuçta kaç kişi ekmek yiyor oradan onların hakkına girmiş oluyorsunuz başkasını bilemem ben aracımdan memnunum başka yere götürmem clean cars clubü tek geçerim elinize sağlık...

Aydan

Firma tarafından yazıldığı ne kadar belli. Yazdığınız yerin bile farkında değilsiniz. Bugüne kadar hiçbir memnuniyetimi şikayet sitesine yanıt olarak yazmadım. Komiksiniz 😊 Google yorumlarına bakın belki görürsünüz tek yıldızları. Ben çözümü buldum ama. Yok öyle insanların parasını alıp aracı kirli teslim etmek. Sevgiler

Yusuf

1 ay önce aracımı götürdüm bende. Ve benim vesilemle çok arkadaşım ve dostum fayfalandı, aracım çok kötüydü sanayiden çıkmıştı bu kadar iyi çıkacağını düşünmemiştim eski bir araç olmasına ilk günkü gibi olmuştu bende, çevremde çok memnun kaldık parasına göre çok iyi işçilik yapıldı.

İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Clean Cars Club Tr Clean Cars Beylikdüzü

26 Şubat 2024 19:13
Esra sonuçtan hiç memnun değil

Korupark Oto Yıkamanın Hizmet Kalitesizliği

21 Şubat 2024 00:50
Erdem sonuçtan hiç memnun değil

27 Mart 2025 15:31