Betra
30 Ekim 2024 09:09

Bende 2022 model 250 nk var. 10.000 km'den beri devam ediyor. P0261, p0031, p0560 kodlu hatayı verdi ve ilk çalıştırdığımızda benzin pompası sesi gelmiyor ve çalışmıyor. Şu an yardımcı olabilir misiniz? En iyi Çin malı diye severek aldığım motordan soğudum.

Servisine götürdüm, her götürdüğümde benden 2000 TL para aldılar. Motorda bir şey yok, 2-3 tane önemsiz arıza kodu var deyip yolladılar. Motor şu an 20 binde. Biraz araştırınca hata kodlarının enjektör, ateşleme bobini, voltaj arızası vs. Olduğunu öğrendim.

Servise gidip tartıştım, bana 'biz motordan anlamıyoruz, daha bize gelme' dediler. Siz servissiniz, ne demek bize gelme? Motorumu servisiniz mahvetti.

30 Ekim 2024 15:22 (Şikayetten 6 saat sonra)

Yorumlar (5)

Fatih

Bende 2022 model var tüm sorunlarını kendim hallediyorum İzmir içinde olanlar benimle iletişime geçerse yardımcı olurum. Servise gittim enjektör, bobin, gaz kelebeği sensörü vb tamamı değişek dediler kendim söküp tamamını düzelttim şimdi de ABS ışığı yanıyor onu da kendim halledeceğim 250 nk yı çözdüm tamamen ***************

Yunus

Fatih hocam size nasıl ulaşabilirim? Bilgiye ihtiyacım var sadece. Motoru söktüm tamamen, röle tetikleniyor fakat benzin pompası devreye girmiyor. Kendi çabalarımda soketteki voltajı bir stop ampulü ile kontrol etmeye çalıştım ama voltaj alamıyorum gibi. Multimetre edinicem fakat size de ulaşabilrisem güzel olur

Muhammed

Kanka sorunu çözdünmü nasıl halletin

Sefa

Sorunu çözdün mu dostum neydenmis

Sefa

Sorun çözdün mü dostum neydenmis

CFMOTO Çalışmama Ekrana Gelen Arıza Kodları!

Okan
21 Temmuz 2023 20:03

CFMOTO P0261 P0031 P0062 Kodları

Volkan
12 Ağustos 2023 00:31
Cem sonuçtan hiç memnun değil

CFMOTO 250sr P0301 Hata Kodu

Cem