Enes sonuçtan hiç memnun değil

CFMOTO 250sr Fan Hararet Ve ABS Sorunu

CFMOTO 250sr Fan Hararet Ve ABS Sorunu
04 Mayıs 2024 22:10

26.04.2024 tarihinde almış olduğum sıfır kilometre CFMOTO 250SR motosikletim, bir gün boyunca çalıştırmadığım halde üç kilometre gittikten sonra fanı devreye giriyor. Şehir içinde fan sürekli çalışmakta ve sıcak havalarda fan, motoru yeterince soğutamıyor; motorun sıcaklık derecesi fanın çalışmasına rağmen yükselmeye devam ediyor. Servise götürdüğümde herhangi bir sorun olmadığını söylüyorlar. Dün ise motosikleti çalıştırdığımda ABS ışığının sürekli yandığını ve ABS'nin çalışmadığını fark ettim. 165 kilometrede ve daha on gün bile kullanılmamış bir motosiklette bu kadar çok sorun ve kronik problem olması, markaya olan güvenimi oldukça azalttı. Aynı üründen iki adet daha almayı düşünüyordum; ancak bu tür sorunları gözlemledikten sonra bundan vazgeçtim. Lütfen yardımcı olun.

14 Mayıs 2024 21:25

26.04.2024 tarihinde almış olduğum sıfır kilometre CFMOTO 250SR motosikletim, bir gün boyunca çalıştırmadığım halde üç kilometre gittikten sonra fanı devreye giriyor. Şehir içinde fan sürekli çalışmakta ve sıcak havalarda fan, motoru yeterince soğutamıyor; motorun sıcaklık derecesi fanın çalışmasına rağmen yükselmeye devam ediyor. Servise götürdüğümde herhangi bir sorun olmadığını söylüyorlar. Motorun çoğu yerinden trim sesi geliyor Ayrıca aracın üzerinde özellikleri kullanamıyorum navigosyon ve CFMOTO ride uygulamasındaki bir çok özellik tbox olmamasından dolayı kullanılamıyor böyle bir eksik olabilir mi kullanılmayacaksa bu özellikler niye var. 165 kilometrede ve daha on gün bile kullanılmamış bir motosiklette bu kadar çok sorun ve kronik problem olması, markaya olan güvenimi oldukça azalttı. Aynı üründen iki adet daha almayı düşünüyordum; ancak bu tür sorunları gözlemledikten sonra bundan vazgeçtim. Lütfen yardımcı olun.

Ek
06 Mayıs 2024 09:10 (Şikayetten 1 gün sonra)

Eray sonuçtan hiç memnun değil

CFMOTO 250sr Çalıştıktan Sonra Hemen Fan Açıyor

Eray