CFMOTO 250 Sr Şanzıman Sorunu

20 Mayıs 2024 06:09

2023 model, yaklaşık 2000 km'de olan 250sr motosikletim var. Aldığım ilk günden beri vites geçişleri çok sert ve sesli oluyor, boşa almakta zorlanıyorum. Hareket halindeyken bile boşa zor geçiyor. Özellikle durduğum zaman boşa almak istediğimde, 1'den 2'ye veya 2'den 1'e geçiyor, fakat boşa çok zor geçiyor. Rodaj döneminden sonra düzeleceği söylendi ancak hala ilk günkü gibi vites geçişleri sert ve sesli bir şekilde gerçekleşiyor.

20 Mayıs 2024 10:24

CFMOTO Isparta gül motor Servis ilgisiz extra para almaya çalışıyor debriyaj ayarı yapmalarını vitesin sert geçtiğini söylüyorum yağıda değiştiririz deyip 1800₺ fiyat çekiyor abi yağı değiştirmesek ne kadar dedim gene 1800₺ diyor illa öpecek bu kadar aciz olunmaz

20 Mayıs 2024 08:26 (Şikayetten 2 saat sonra)

Ahmet

Kardeşim sorun çozuldumu aynı sıkıntı yi bende yasiyorumda

Taha

Servise boş yere para yedirme yağ değişimini kayıt ettir yeterli yarın motor arıza yapar yağı değiştirmemişsin garanti dışı derler sadece onun için rutin yap bakımına git kayıt ettir Şanzıman sorununa gelecek olursa 100₺ dışarıda hallettim başka ustaya vites çubuğunun zamanla konumunun kaymasından ötürü oluyor onu ayarlattır debriyaja baktır düzeliyor

Şevket sonuçtan hiç memnun değil

Şevket
02 Mayıs 2024 10:34

CFMOTO Cf 250sr Vites Geçiş Sert

Burak
16 Nisan 2024 13:08
Erdem sonuçtan hiç memnun değil

CFMOTO 250 Sr Genel Problemler

Erdem