Ebru sonuçtan hiç memnun değil

11 Aralık 2024 00:20

Cansay nail Mecidiyeköy'deki şubesinde bugün saat 5'te ipek kirpik yaptırdım. Orada gözümde batma, ağırlık ve ekstra kızarıklık olduğunu görüp söylememe rağmen hiçbir şekilde düzeltme veya kontrol yapılmadı.

Görselleri de ekleyeceğim; resmen gözümün içine ipek kırpığı yapıştırmışlar. Gözüm şu an bile hâlâ kıpkırmızı ve batmalar mevcut.

12 Aralık 2024 01:31

Cansay nail Mecidiyeköy işletmesi profil resmimden dolayı bana Esco rta benzediğimi iddia etti! Bu işletmede ipek kirpik yaptırdım şikayetimi buraya yazdım ve geri çekmecemi söyleyip diğer insanların da bunu görüp mağdur olmasını istemediğim için işletme sahibi bana profil resminiz es cort'a benziyor sizin gibilerle işim olmaz gibisinden konuştu. Bu arada bu önemli değil ama yinede belirteyim profil resmim de sadece mini etek giydiğim düz yandan çekilmiş bir profil. Bu işletme için mini etek giymeniz size es cort gözüyle bakmalarına yeterli oluyor başka hiçbir sebebe gerek yok. Turkiye cumhuriyeti özgür laik bir ülkedir. Kendilerini mini etek giyilmeyen şeriat olan ülkelere gitsin layığını bulsun. Ben zaten gerekli yerlere şikayette bulundum

12 Aralık 2024 00:32

Cansay nail Mecidiyeköy'de ipek kirpik yaptırdım. Bugün 2. Gün ve gözümde aşırı kızarlık yanma batma gitmedi. Bunu işletmeye belirttiğimde kendilerinde asla sorun olmadığını normal bir durum olduğunu söylediler. Görselleri ekleyeceğim zaten kızarıklığın 2. Gün boyunca bu derece olması ne kadar normal! İşlemi çıkarma için davet ettiler ve ben gidemediğim için bana yarın gelmezsiniz çıkarma ve ücret iadesini olmayacağını belirtiler. Sadece işlemin yapıldığı günün ertesi gün gitmedim yanlış anlaşılmasın sadece 1 gün ve tepki bu! Şaka gibi saygısız bir işletme. Ben buraya şikayette bulunduğum için kaldırmamı İstediler şikayetimi geri çekmeyeceği söyleyince bana hakarette bulundular. Profil resminiz esc ort gibi. Sizin gibilerle muhatap olmam gibisinden cümleler kullandı. İşletme insanların dış görünüşüne göre meslek ayrımı yapıp hakarette bulunuyor onlar için sarışın ve mini etekli profiliniz varsa esc ort oluyorsunuz. Türkiye gibi özgür bir ülkede böyle işletmelerin bulunması çok acınası bir durum. Bu işletmenin acilen kapatılması gerekiyor. Kendilerini İran gibi şeriat olan, mini etek giymenin yasak olduğu ülkede işletme açmasını davet ediyorum.

27 Nisan 2025 19:50
Güzellik İşlemi Sonrası Yaşanan Göz Sağlığı Problemi

27 Nisan 2025 20:12
Güzellik Hizmeti Sonrası Yaşanan Sağlık Sorunu
Dila sonuçtan hiç memnun değil

16 Mart 2024 20:35

22 Temmuz 2025 17:12