Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Dermatoloji Ekibinin İnsanı Önemsememesi

05 Ağustos 2024 18:05

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Dermatoloji Bölümü
Belki bu şikayeti yazmazdım. CİMER'e yazdığım şikayet sonucunda hastanenin vermiş olduğu cevabı görmemiş olsaydım. Sol el bileğimde bulunan blue nevus için cerrahi girişim odasına girdim. Odada bulunan 5 asistan doktorun 3'ü kenarda oturup sohbet ediyor. Diğer 2 asistan doktor da yüzüme bile bakmadan işlemi yapıyor. Her insan ufak bir kesi olsa bile strese girer. Bırakın konuşup bilgi vermeyi, iğneyi uyuşturmak için batırırken haber bile vermediler. Daha sonrasında küçücük bir ben için özensizce bir kesi ve sonrasında da özensizce 5 dikiş atıldı. 3 aydır geçmeyen bir skar iziyle hayatıma devam ediyorum. Özel sağlık sigortam bulunmasına rağmen kendi çalıştığım hastane diye güvenip işleme girdiğim hastane vatandaş, personel ayırt etmeksizin aynı özensizlikle devam ediyor. Bunu yazdım. Çünkü; verilen cevaba göre personellere bilgilendirme yapılıyor özenli davranılması gerektiği, ancak tabip her türlü işlemi istediğince yapabilir cevabını aldım. Kimse kafasına estiği gibi bir oradan batırıyım bir buradan batırıyım bir de şöyle kesiyim böyle kesiyim diye davranamaz.

13 Aralık 2023 14:06

12 Ağustos 2024 23:35
Cuma sonuçtan hiç memnun değil

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Başakşehir Çam Ve Sakura Hastane Çilesi

24 Mayıs 2024 08:21

Çam Sakura Şehir Hastanesi Kategorileri