Bahadır Şarküteri Saygısızlık

07 Ağustos 2024 13:58

Bugün kızım ve kucak köpeğimle mağazaya giriş yaptım. Kasa bölümünde kızımı kucağında köpeğiyle bıraktım ve çalışanlar bunu gördü. Ben arka tarafta alışveriş yaparken kızımı dışarı çıkarmaya çalıştıklarını gördüm. Benden izin almadan, bana bilgi vermeden 7 yaşındaki bir çocuğu nasıl dışarı çıkarıyorsunuz? Gerekçesi, evcil hayvanımız olduğu için ve ayrıca kucağımızdaydı. Madem böyle bir rahatsızlık durumu var, ilk girişte neden yüzümüze bakıp böyle bir bilgi verilmedi de ben girdikten sonra benim kızımı, benim bilgim olmadan dışarı çıkarmaya çalışıldı? O kadar kaçırılma vakaları varken başına bir şey gelse, ben görmeden bunun hesabını acaba hanginiz vereceksiniz? Bir de personeliniz bana, 'Ben yanında dururum, ' diyor. Affedersiniz ama sen kimsin, ben sana kızımı emanet edeceğim? Bana söylediği tek şey, 'Patronum çok katı bu konuda.' Madem öyle, girişte bana bilgi vereceksiniz. Ben de bu durumu, kızıma yapılan bu terbiyesizliği avukatımla görüşeceğim. Ve hayvanseverler derneği ile gerekli görüşmeleri sağlayacağım. Gerçekten personellerinizi belirli kriterler içerisinde seçmelisiniz.

Ertan sonuçtan hiç memnun değil

11 Ekim 2024 21:09
Şeyda sonuçtan hiç memnun değil

Hayvan Dostu Görünüp Yanıltan Hizmet

22 Şubat 2025 17:15

02 Haziran 2025 22:20
Ufuk sonuçtan hiç memnun değil

10 Ocak 2024 18:32