Arora Motor Arora Quantum Pişmanlıktır.

16 Mart 2024 00:40

11 Aralıkta Eskişehir'de Arora Quantum 50cc motor aldım. Kuryelik yapmaya başladım. Bu süre zarfında 500km ve 2000 km bakımlarına servisi olan E*** motora götürdüm. Adam zahmet edip servis kayıtlarımı girmemiş kasten garanti dışı bırakmaya çalışmış. Alalı 10 gün oldu ilk yağmurlu havada yolda kaldım. İte ite servise götürdüm benzin kirlidir karbüratöre hava tutarız dedi. Aradan yaklaşık 1 hafta geçti tekrar yağmurlu havada çalışmadı. Tekrar götürdüm. 1.5 gün boyunca adam motora elini sürmemiş. Motor kuruyunca çalışıyor. Senin işin aceleyse al motorunu başka yere götür dedi. Aldım başka servise götürdüm. Kontak ıslanınca kesme yapıyor dendi. Kontak iletken yağla yağlandı. Ama hâlâ aynı sorun devam ediyor. Tek sorun bu olsa keşke yan ayak kırıldı. Kaynattım. 2 ay olmadan tekrar kırıldı. 3 aylık motor kontak bozuldu. Çok zor dönüyor. Bugünde motoru çalıştırdım. Garajın kapısını kapatmaya indim. Motor stop etti. Tekrar bastım marşa motor çalışmıyor. Arora Quantum pişmanlıktır. Alan 2 kere değil 500 kere düşünmesi lazım.

Arora Freedom 50 Çalışmıyor

11 Ekim 2023 11:54
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Alınan Arora Quantum 50 CC Motorda Erken Arıza Ve Yetersiz Müşteri Desteği

20 Ağustos 14:53
Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Arora Motor Chinf 318 Motorumda Akü Problemi Ve Yetersiz Servis Hizmeti

07 Haziran 2024 02:53