Antalya Şehir Hastanesi Göz / Plastik Cerrahi Bölümü

14 Temmuz 2024 16:03

12.07.2024 Cuma 07.30 sıralarında 3. Katta bulunan göz polikliniğine annem A**** Ac... A için yatış işlemlerini yaptırdık. Odaya geçtiğimizde odada bulunan bayan bizi odaya almak istemedi. Daha sonra kızının göğsünden estetik olup silikon konulduğunu öğrendiğim bayan kendilerinin hastaneye 20000₺ ödediğini, bizim gibi bedava yatmadığını... Gibi ağır sözlerle hakaret edici şekilde konuşmalar yapmıştır. Ben de orasının bir devlet Hastanesi olduğunu, kimsenin özel mülkü olmadığını söyledim. Bayan yanındakilere sigara içmeye gittiğini söyleyerek odadan çıkınca servis hemşirelerine şikayet etmiş olsa gerek ki bayan sigaradan döndükten sonra 4-5 tane hemşire odaya geldi. İçlerinden bir tanesi bayanın o odaya 20000₺ ödediğini, aslında ikinci yatağında onlara ait olduğunu rica ettikleri için bizim o odada kalabildiğimizi, bizim göz polikliniğinin hastası olduğumuzu, plastik cerrahi bölümünün hastası ile aynı yerde kalamayacağımızı... Gibi birçok ağır sözler kullandı. Ona da aynı şekilde devletin hastanesinin herkese ait olduğunu, kimsenin özel mülkü olmadığını söyledim. Saat 15.30 civarında doktorumuz K**** Bey gelip kontrolleri yaptıktan sonra taburcu işlemlerini yapabileceğimizi söyledi. Annemi hazırlayıp sekretere çıkış işlemlerini yaptırıp odadan annemi alarak damar yolunu çıkarmaları için hemşirenin yanına gittim. Damar yolunu çıkaran hemşire biraz beklememizi çıkışı kontrol edeceğini söyledi. Hemşire bölümünde oturan bize odada hakaret eden aynı hemşire kovar gibi daha niye bekliyorsunuz çıksanıza şeklinde kaba bir şekilde konuştu. Diğer hemşirenin beklememizi söylediği için durduğumuzu söyleyince. Beklemeniz gerekmez çıkın şeklindeki tavrı hiç hoş değildi. 34 yıllık bir eğitimci olarak seviyelerine düşüp cevap bile vermedim. Annemi alarak oradan ayrıldım. Bu ve bunun gibi çalışanlar yüzünden bütün çalışanlar kötü olarak görülmektedir. Hastanenin her yerinde kameralar vardır. Bu çalışanların tespit edilerek gereğinin yapılmasını rica ediyorum.

09 Ekim 2024 14:02

Kocaeli Şehir Hastanesi Kadın Doğum Acil