Abdi İbrahim Yanlış Tedavi Sonrası Yüzümde Kalıcı Hasar Endişesi

Abdi İbrahim Yanlış Tedavi Sonrası Yüzümde Kalıcı Hasar Endişesi
29 Aralık 2024 20:55

Bayrampaşa Devlet Hastanesi’nde Dr. ****** tarafından muayene edildim. Doktor, beni yalnızca 3 saniye muayene ettikten sonra sabah-akşam clozaril kullanmamı söyledi. İlacı gece, sadece sivilce olan bölgelere çok az miktarda sürdüm. Ancak sabah uyandığımda yüzüm tamamen yanmış ve su toplamış bir haldeydi. Bu durum yüzünden Acıbadem Hastanesi’nde tedavi olmak için tonlarca para harcamak zorunda kaldım.

Mağduriyetim nedeniyle oldukça zor bir süreç geçiriyorum. Yüzümdeki yanıklar günlerdir geçmiyor ve kalıcı hasar kalmasından çok endişeliyim. Bu durumun bir an önce çözülmesini ve yaşadığım mağduriyetin giderilmesini talep ediyorum.

29 Aralık 2024 20:43

Bayrampaşa Devlet Hastanesi’nde Dr. Ramazan Kutluk tarafından muayene edildim. Doktor, beni yalnızca 3 saniye muayene ettikten sonra sabah-akşam clozaril kullanmamı söyledi. İlacı gece, sadece sivilce olan bölgelere çok az miktarda sürdüm. Ancak sabah uyandığımda yüzüm tamamen yanmış ve su toplamış bir haldeydi. Bu durum yüzünden Acıbadem Hastanesi’nde tedavi olmak için tonlarca para harcamak zorunda kaldım.

Ek
1735494183360.img-2375.jpg
29 Aralık 2024 20:40

Ek
1735494047769.img-2375.jpg
30 Aralık 2024 07:42 (Şikayetten 10 saat sonra)

Sayın İlgili, Öncelikle bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Geri bildiriminiz, konuyla ilgili yetkili birimimize incelenmesi ve gerekli durumlarda işlem yapılması için iletilmiştir. Sağlıklı günler dileriz. Abdi İbrahim

Medine
Medine

Geçmiş olsun bende de aynı problemler var sizinki nasıl geçti acaba veya geçti mi kalıcı olmasından korkuyorum

Hatice
Hatice

Merhaba. Sizinki geçti mi, geçtiyse ne kadar sürdü. Tavsiyeleriniz var mı?

Sıla sonuçtan memnun değil

Clozaril Yüzünden Cildim Cayır Cayır Yanıyor