Yuvamız İstanbul Sarıyer PTT Evleri Çem

Yuvamız İstanbul Sarıyer PTT Evleri Çem
28 Ağustos 12:14

06.12.2023 tarihinde yuvamız İstanbul PTT Evleri ÇEM için online'dan başvuru yaptım. 06.12.2023 - 01.04.2024 tarihleri arasında 5 defa arandım, olumlu olduğunu ama okulun faaliyette olmadığını, eylül ayını beklemem gerektiğini söylediler. Çevredeki insanlardan okulun faaliyette olduğunu öğrendim ve 153'ü arayarak bilgi almaya çalıştım ama bilgi alamadım. Tekrar tekrar aradım, bir hanımefendi bana kaydımın düştüğünü ve tekrardan kayıt yapmam gerektiğini söyledi. Bunun üzerine 13.07.2024 tarihinde kaydımı tekrar yeniledim ve gördüm ki boşuna beklemişim. Olumsuz değerlendirilmiş. Bana arayarak olumlu olduğunu söyleyen hanımefendi, arayıp bilgileri güncellemek isteyen hanımefendi, bana verilen ümit, kızımın psikolojisinin ne olacağını da söyleyebilir mi acaba? Sarıyer Maden'deki ÇEM için söylenenler ortada. Bir gidip okulun kapısında beklemenizi istiyorum. Okula hangi arabalarla çocuklarını almaya geldiklerini görmenizi istiyorum. Bana kaybettirdiğiniz zaman, kızımın psikolojisi, maddi manevi zararımı telafi etmenizi istiyorum ve 153 ile yapılan konuşmalarımın incelenmesini istiyorum. Özellikle 153 tarafından 06.12.2023 - 01.04.2024 tarihleri arasındaki görüşmelerimin.

Yuvamız İstanbul Başvuru Sürecinde Haksızlık Ve Belirsizlik

Melike
29 Ekim 10:41

Yuvamız İstanbul Net Bilgi Bekliyoruz!

Havva
03 Temmuz 13:39