Elçin sonuçtan hiç memnun değil

23 Nisan 2024 14:08

Şirketin, kendisinin temizlediğini söylediği alanları sildiğini gördüm, ancak raflar ve tezgah yağlı bırakılmış. 2500 TL ödemeyi hak etmiyorlar. Temizlik için kullanılan bez, mutfak lavabosunda yıkanıyor. Camlarda kireç olduğunu, yerdeki suyun geçmediğini söyleyerek camları çiziyorlar. Ayrıca mutfak tezgahını telle çiziyorlar.

24 Nisan 2024 00:05

Hiç memnun kalmadık temizlik şirketi yıldız temizlik 2500 istedi 100de 90 dedi gittiğimde mutfak dolabı tezgahı yeri camı kirliydi yeri sildiği bezi mutfak lavabosunda yıkadılar yeni evleneceğiz deyip evi temizlettik ama asla hak etmiyorlar o parayı

23 Nisan 2024 23:51

Dediğim gibi temizlik için kontrol ettiğimde kirli yerleri gördüm camlar için tel olmaz dendi mutfak dolabının dişinin tel ile çizildiğini gördük mutfak alt iç dolabını bez ile değil fırça ile silindiğini camlar kireçten leke deyip lekeli bırakıldığı yerlerin de iyi temizlenmediğini şikayeti umursamadılar önermiyorum yeni evleneceğiz deyip evi temizletmek için 2500lük ev temizliği kesinlikle değil yeri sildikleri bezide gözümün önünde mutfak lavabosunda yıkadılar

Temizlik Firması İle Yaşanan Hayal Kırıklığı

13 Ocak 2025 22:03

28 Temmuz 2024 19:21
Esra sonuçtan hiç memnun değil

11 Kasım 2023 09:25
Aras Erkan Group Temizlik Şirketi Fiyaskosu
Aras Erkan Group Temizlik Şirketi Fiyaskosu
Reşat sonuçtan hiç memnun değil

Azra Kitchen İzmit Yaptığı İşin Arkasında Durmayan Firma!

27 Ağustos 2023 18:17
Ecem sonuçtan hiç memnun değil

07 Eylül 2024 15:06