Birsen sonuçtan hiç memnun değil

Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi Jinekoloji Servisi Kötü Muamele

12 Eylül 2024 09:44

Ümraniye kadın doğum Hastanesi jinekoloji servisinde (1. Kat) tedavisi halen süren hastamız bulunmaktadır. 11.09.2024 Ümraniye kadın doğum Hastanesi jinekoloji servisinde (1. Kat) tedavisi halen süren hastamız bulunmaktadır.

11.09.2024 gece hemşiresi ismi ******* (kapalı bayan) kendisinin refakatçiye ve hastaya kötü muamelesi olmuştur. Asistanlar tarafından damar bulma işlemi olup bulunamayıp 2 saat sonunda başka bir hemşire çağırılmıştır. Hastanın kolları delik deşik, mosmor olmuştur. Oradaki yatan insan ve insan gibi muamele görmek onların da hakkıdır. Biz sormadan asla hasta hakkında genel bilgilendirme refakatçiye verilmemektedir.

Gidip sorduğumuzda da tuhaf bir bakışları olup anormal bir soru soruyoruz gibi davranmaları bizi çok rahatsız ediyor. Bu konuda gereğinin yapılmasını, kendilerine gerekli uyarıların olmasını rica ederim. Gece hemşiresi ismi ********(kapalı bayan) kendisinin refakatçiye ve hastaya kötü muamelesi olmuştur. Asistanlar tarafından damar bulma işlemi olup bulunamayıp 2 saat sonunda başka bir hemşire çağırılmıştır.

Hastanın kolları delik deşik, mosmor olmuştur. Oradaki yatan insan ve insan gibi muamele görmek onların da hakkıdır. Biz sormadan asla hasta hakkında genel bilgilendirme refakatçiye verilmemektedir. Gidip sorduğumuzda da tuhaf bir bakışları olup anormal bir soru soruyoruz gibi davranmaları bizi çok rahatsız ediyor. Bu konuda gereğinin yapılmasını, kendilerine gerekli uyarıların olmasını rica ederim.

Doktorun Saygısız Ve İlgisiz Tavrı Mağdur Etti

Merve
10 Eylül 19:12

Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çok Kötü Servis

Murat
19 Nisan 2024 22:53

Özge
10 Ekim 2024 14:11
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

İlgisiz Doktor Ve Arızalı Cihazla Mağduriyet

Gizem