Osman sonuçtan hiç memnun değil

Etimesgut Sultan Pastanesi Yanlış Tercih!

05 Mart 2024 23:48

2,5 kilogramlık bir pasta siparişi verdim. Üzerine yazılacak metni de harfiyen WhatsApp'tan ilettim. Örnek bir pasta resmi atıp, 'Bunun üzerindeki şu yazının yerine şu yazı, diğer yazının yerine de hiçbir şey yazılmasın' diye yazdım. İl dışında olduğum için bir akrabama aldırttım pastayı. Sonra kızım aradı, 'Baba, pastanın üzerinde başka bir isim yazıyordu, arkadaşlarım bana güldüler' dedi. 'Nasıl olur? ' dedim, 'Resmini çekip atın' dedim. Bir de ne göreyim, sipariş verdiğim pastada tanımadığım birinin adı yazıyor. Hemen alan akrabamı aradım, 'Ben içine bakmadım' dedi, 'Parasını da 225 TL fazla aldılar' dedi. Pastaneyi aradım, telefonu açan arkadaşa durumu anlattım ve 'Abi özür dileriz, yanlışlık olmuş' demesini bekledim ama nerede. 'Pastaneye geleceğim, Yapracık'ta oturuyorum' dedim, kalktım gittim pastaneye. Sahibi olduğunu söyleyen beyefendi, 'Beş tane çalışanım var' dedi, 'Biri bir yanlışlık yapmış, pastayı kim teslim aldı? Baksaydı değiştirirdik. Sen 2,5 kilogram istedin ama bizim usta 3.100 gram yapmış' dedi. 'Peki, bana bilgi verdiniz mi? ' dedim. 'Siz ilk defa mı pasta alıyorsunuz? ' vs. Dedi. O an anladım ki ne o iş yeri sahibinde hata var ne de çalışanda, hatanın bende olduğunu anladım, çıktım gittim. Zaten Google yorumlara baksaydım, benimkine benzer şikayetler olduğunu da görürdüm. Bir tanıdığımın referansına güvenmiştim, yanılmışım. Neyse, ben dersimi aldım. Bu zihniyetle çok uzun sürmez ders alma imkanı tanır. Bu işletmeye hayırlı günler diliyorum.

28 Mayıs 2025 11:54

Sultan Pastanesi'nde (Gebze) Yaşadığımız Tatsız Olay

21 Nisan 2024 22:20
Ali sonuçtan memnun

Kurumsal Firmanın Tepsi Karmaşası

02 Nisan 2025 18:19

16 Kasım 2024 17:56
Kağan sonuçtan hiç memnun değil

31 Ağustos 2023 16:53