Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Sofuoğlu Motor Şikayeti

17 Ekim 2024 22:42

Motor parçası ararken sofuoglumoto.com adlı web sitesinden sipariş vermek istedim. Sepete ekleme işleminden sonra siparişin doğrudan onaylandığını ve ödeme için havale yöntemi kullanmam gerektiğini belirtti. Ancak böyle bir ödeme yöntemi olmaması gerektiğinden siteyi şüpheli buldum. İnternette yaptığım araştırmada, aynı isim ve adresi kullanan iki farklı web sitesi olduğunu fark ettim.

Diğer siteye girdiğimde, satış yapmadıklarını ve başka bir web siteleri olmadığını belirttiklerini gördüm. Bu durum üzerine, WhatsApp üzerinden gerçek sofoğlu Moto'ya yazdım ve böyle bir sitenin var olup olmadığını sordum. Onlar da bu sitenin yanıltıcı olduğunu söylediler.

Daha sonra, sahte sitedeki telefon numarasıyla iletişime geçip neden kredi kartıyla ödeme yapamadığımı sordum. Karşı taraf sadece havale yöntemi olduğunu söyledi. Ben de gerçek sitenin bu sitenin yanıltıcı olduğunu belirttiğini söyledim ve bunun üzerine beni engelledi. Yanıltılmaktan son anda kurtuldum. Gerekli şikayetleri ilgili kurumlara ileteceğim. Başkalarının da benzer bir durum yaşamaması için paylaşmak istedim.

18 Şubat 15:17
Motor Yedek Parça Siparişimde Yaşadığım Sorun
Alim sonuçtan hiç memnun değil

Sipariş Sonrası İletişim Engeli Ve Yaşanan Mağduriyet

08 Temmuz 01:56