Çağrı
06 Ağustos 2024 13:45

RKS freccia 150 sahibiyim. Yaklaşık 4 aydır silindir piston sete ihtiyacım var. Hiçbir yerde stokta yok. Bu zamana kadar beni mağdur edip Yedek parça tedariğinde bulunulmadığı için şikayette bulunacağım. RKS pişmanlıktır aldırtmayın bu nasıl bir saçmalık

Ad Sız
Ad Sız

20 haziranda 131 TL'ye satın aldığım Freccia 150 sürüş ve Konfor açısından gayet tatminkar. Henüz 491 km de iken talihsiz bir kaza sonucu sol ve ön taraf ağırlıklı olarak hasar gördü ve 20-30 kalem yedek parça ihtiyacım var. Ve bu kadar kalem arasında direksiyon mili gibi önemli parçaların yanı sıra civata ya kadar önemsiz parçalara kadar her şeyden bir adet lazım. Fakat Türkiye'nin her yerindeki şubeleri aradım 1 civata bile yedek parçası yok RKS ile görüştüm bayilere yönlendiriyor. Bayilerin tek söylediği fabrikada stok yok gelince talep göndereceğiz vs. Verdiğim paraya mı yanayım cebimde onarım param var muhatap bulamadığıma mı yanayım bilmiyorum. RKS pişmanlıktır. Hurdaya dahi satamıyorum motoru 130 küsur bin liramı kendi elimde çöp konteynerına bıraktım isteyen gidip alabilir.

01 Şubat 2024 04:42
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

RKS Motor Garanti Kapsamındaki RKS Freccia 150 Motorumun Yedek Parça Sorunu

08 Eylül 2024 22:49