13 Nisan 2024 04:25

Bugün aldığım Raid marka elektro likitli sinek kovucu etkili olmadı. Isırılmaya karşı aşırı hassas olduğum için tanınmış bir marka olan Raid'i tercih ettim. Gece rahat uyumak amacıyla cihazı taktım fakat 3 saat içinde üçüncü kez sinek ısırığından uyanmış bulundum. Prizin çok yakınında olmama rağmen sinekleri kovmada başarısız. Video kaydında da görüldüğü gibi, Raid'in takılı olduğu prizin 30-40 cm yakınında sivrisinekler bulunuyor. Eğer bu mesafede bile sinekleri kovamayacaksanız, ürünü satın alırken verilen sineksiz uyku sözünü nasıl yerine getireceksiniz? Öğrenci bütçemle bu ürüne para ayırdım ve karşılığında daha iyi bir performans beklerdim.

17 Nisan 2024 12:19 (Şikayetten 4 gün sonra)

Merhaba Efe Bey, yaşadığınız olumsuz tecrübenizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz.Size daha iyi yardımcı olabilmek için rica etsek bize 08002113379 (sabit hat) ve 05332373332 numaralı telefonlarımızdan veya [email protected] adresimizden ulaşabilirsiniz

25 Nisan 2024 04:32

Şikayetimi bu platform üzerinde konuşmak istiyorum. Cevabınız üzerine yaklaşık bir hafta geçmiş bulunmakta ve ben o bir haftanın her gecesi sivrisinek yüzünden uyuyamadım. Raid'in dibinde yatmama rağmen hiçbir şekilde etkisini göstermemektedir. Bu konuda Raid markasından özveri ile bir şeyler yapmasını istiyorum. Her gece yeniden kanıt videoları çekebilirim çünkü kullandığım Raid'in hiçbir şekilde faydası yok. Ürün tanıtımında sineksiz uyku, sinekleri yaklaştırmama gibi vaatleri bulunmaktadır fakat bunların hiçbiri benim deneyimlerim süresince karşılanmadı. Bir tüketici olarak hakkımı savunmakta herhangi bir şekilde geri durmayacağım. Yasal boyutlar da dahil.

Raid Likit Sinek Kovucu Şikayet

Süleyman
20 Ağustos 2024 22:29
Tevfik sonuçtan hiç memnun değil

Tevfik
15 Eylül 2024 22:29

Aslıhan
28 Ağustos 2024 09:25
Raid Likit İşe Yaramıyor
Recep sonuçtan hiç memnun değil

Recep
09 Temmuz 2024 12:41