Pfizer Genotropin Eksikliği: Tedavim Yarım Kaldı!

Nadir
30 Ekim 2024 13:21

1 yıldır kullanıyorum.
2 aydır hiçbir eczane ve depoda bulunamıyor. Tedavim yarım kaldı. Lütfen bu konunun sorumluları neden bu konuyu çözmek istemiyor? Zam için depolar saklıyormuş. Zam da geldi ama yine yok diyorlar. Genotropin 12 mg. Yok diyorlar, Antalya'da hiçbir yerde yok. Bunun arkasında nasıl bir sebep var, lütfen yardımcı olur musunuz? Tedavim yarım kaldı.

01 Kasım 2024 15:34 (Şikayetten 2 gün sonra)

Merhaba, ilgili ürün hakkındaki sorularınız için hekiminizin ya da bölgenizdeki eczacınızın bizimle 0212 310 70 00'ı üzerinden iletişime geçmesini veya www.pfizer.com.tr web sitemizin “bize ulaşın” kısmında yer alan formu doldurmasını rica ederiz. Sağlıklı günler dileriz.

Murat

Merhaba bizde uzun süreden temin edemiyoruz. İstanbul'da eczaneleri teker teker aramanız gerekiyor ve bazen 1-2 tane olabiliyor ancak Doktorumuz 3 aylık olarak hesaplama ve reçete yazdığı için maalesef piyasada bulunmuyor. Phizer bize telefon ile ulaşın diyor ama telefonlarına cevap vermiyorlar. Ülkemizde yaşanan bu ilaç krizinin sebebi konusunda kimseninde bilgisi yok. Allah yardımcımız olsun.

Pfizer Genotropin Büyüme Hormonu Bulunmuyor!

Şule
11 Eylül 2024 23:16