Pembepati Veteriner Kliniği Oğlumu Öldüreceklerdi Çok Bilinçsizler

14 Ağustos 2024 17:58

Pembe Pati Veteriner Kliniği'ne yeni sahiplendiğim 65 günlük Maltipoo köpeğim için gittim. Gitmemin sebebi ise evime yakın oluşuydu. Bir öneri ya da tavsiye sonucu gitmediğimi de belirtmek isterim. Karma 2 aşısı yapıldıktan sonra köpeğim yemek yememeye ve kusmaya başladı. Aynı zamanda ishal olmuştu. Bu sebeple yine kliniğe götürdüm, mide koruyucu iğne yapıldı. Daha sonra sürekli öksürmesinden dolayı gittik. Gitmeden telefonla arayıp ne yapmam gerektiğini sordum. Detaylı bilgi almadan direkt getirin, boğmaca olmuş denildi ve yine iğne yapıldı. 65 günlük köpeğime 5 günde 3 iğne yapıldı. Herhangi bir test yapılmadan köpeğim asla iyi olmadı, günden güne daha kötü olmaya başladı. Başka bir veterinere götürdüm ve aslında boğmaca değil iç parazit olduğu ve bunun ölümcül derecede fazla olduğunu söylediler. Hemen hap verildi ve yeme düzenini değiştirdik. Bugün çok iyi, inanılmaz parazit döküyor. Biraz geç kalsaydık, dört gün sonra karma 3 aşısı olacak, ondan 1 hafta sonra dışarı çıkacaktık. Paraziti olan bir köpeğin karma aşısı olması ve üstüne dışarı çıkması ölümcül olabilecekken, bu işin okulunu okumuş, senelerdir bu işi yapan insanların kusması olan, karnı aşırı şiş olan ve aynı zamanda ishal bir köpeğe parazit teşhisi koyamamaları, üstüne sırf para için sürekli aşı yapmaları, telefonda ilgilenmeden en ufak bir sorunda getirin, aşı yapalım demeleri, aynı zamanda 3 aylık olmayan bir köpeğe herhangi bir test yapmadan boğmaca teşhisi koyup aşı yapmaları, sırf para için köpeğimi ölüme terk edeceklerdi. Gerekirse kapılarında bekleyip gelen hastaları kurtarmak için insanlara yaşadığım bu süreci anlatacağım. Sırf para için bu işi yapan bir klinik.

Bilen Veteriner Kliniği 'nde Yanlış Teşhis

13 Mayıs 2025 16:02
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

25 Mart 2024 11:49

02 Ağustos 2023 14:04

20 Eylül 2024 22:08
Petical Hayvan Hastanesi Yüzünden Yaşanan Acı Kaybımız
Gülten sonuçtan hiç memnun değil

21 Mayıs 2025 13:41