Nurgül sonuçtan hiç memnun değil

Özel Işık Tıp Merkezi (Bağcılar) Özel Işık Tıp Kiliniği

23 Temmuz 2024 12:59

Özel Işık Tıp Kliniği Yüzyıl Esenler İstanbul. 23.07.2024 tarihinde sabah saat 05.20 sularında geldiğimde danışmada bir hanımefendi kaydımı almak için kimliğimi istedi ve ben de muayene olmak istediğimi belirttim. Sonrasında, hiç anlamadığımdan başka bir beyefendi kaydımı açtı, barkod çıkarttı ve ödemeyi daha sonrasında yaparsınız, birinci katta doktor dedi. Doktor, başka bir odadan uykulu bir şekilde yüzümüze bakmaya bile gerek duymadan, şikayetimi daha dile getirmeden 'Biz bakmıyoruz' dedi. Kendisi böyle bir cümle sarf ederek, orası hastane ise bakılması gerek, ne derece de ben hasta isem her türlü bakılması gerek. Doktorun adı A** Ç******. Ben de madem bakmıyorsunuz, barkod niye verdiniz, neden buraya kadar çıkarttınız beni diye sordum. Yine uykulu ve afallamış bir şekilde, cevabını anlamadığım bir şey söyledi. Elini çıkışa doğru göstererek 'Bakmıyoruz' tarzında cevaplar beden diliyle anlatımlar yaptı. Paramızla gelip rezil olmak bu olsa gerek. Gerçekten hizmet kaliteniz beni üzdü ve gereğinin yapılmasını rica ediyorum. Sonuçta bir hastane ise muayene hakkımız olduğunu düşünüyorum. A** Ç****** doktorun adı. Danışmadaki kişinin ismini bilmiyorum. Gereğinin yapılmasını rica ediyorum. Herkesi öyle perişan edemezsiniz. Ya ben orada ölsem, bayılsam kime izah edeceksiniz? Acil diye geliyorum. Başka hastaneye gittim, sonrasında benimle çok güzel ilgilendiler ve tansiyonum düşmüştü. Kime hesap vereceksiniz şimdi? Şikayetçiyim. Gerekenin hemen yapılmasını rica ediyorum.

Gül sonuçtan hiç memnun değil

İlgin Tıp Merkezi Sağlık Merkezinde Yaşanan Sorunlar Ve İddialar

22 Temmuz 2024 02:14