Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Merve Tıp Merkezi Laboratuvar Cihazı Bozuk Çıktı

08 Eylül 2024 13:21

5 Eylül günü Beta HCG testi yaptırdım. Pozitif çıktı (30,11). İki gün sonra, 7 Eylül günü, tekrar geldik aynı testi yaptırmaya. İlk test 45 dakika sonra çıktı ama bu sefer gittiğimde test sonucu (37) düşük çıktı. Yani gebelik yok ya da dış gebelik olduğunu düşündük ve bu sonucu bana D**** Hanım 15 dakika sonra verdi. Ben neden bu kadar kısa sürede çıktığını sorduğumda bana bilmediğini, cihazımızın bozuk olmadığını, çalıştığını ama emin olmak için yarın yine gelmem gerektiğini söyledi. Çelişkili konuştu, hatta numarasını yazdı ve bana da haber verin, ona göre cihazımı değiştireyim dedi. Bunu söylerken o kadar rahattı ki ben o sonucu görünce bütün psikolojim bozuldu, perişan oldum. Ağlamaktan daha sonra aynı gün başka hastaneye gittim. Orada sonucu beklerken fenalaştım. Sonucu öğrendim ve 108 çıktı. Yani Merve Tıp Merkezi'nin cihazı bozuktu. Bu süreçte yaşadığım sağlık sorunlarından dolayı daha gelişememiş bebeğimi kaybedebilirdim. Bütün yasal yollara başvuracağım. Bundan emin olabilirler. Merve Tıp Merkezi para tuzağıdır. Sonuçlarıma görsel eklemedim ama bütün delillerim mahkeme için mevcuttur.

Beray sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Laboratuvar Sonuçları Nedeniyle Yaşadığım Stres Ve Mağduriyet

19 Temmuz 2025 02:11
Meryem sonuçtan hiç memnun değil

Belde Tıp Merkezi Yanlış Test Sonuçlarıyla Yaşanan Travma

20 Ocak 2025 22:17
Beyza sonuçtan hiç memnun değil

Merve Tıp Merkezi Kadın Doğum Doktorunun İlgisizliği

04 Eylül 2023 13:53
Pınar sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Kan Testi Sonucu Ve İlgisiz Yaklaşım Nedeniyle Yaşadığım Stres Ve Mağduriyet

23 Ağustos 2025 18:43
Vildan sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Teşhis Ve İlgisiz Yaklaşım Gebeliğimi Kabusa Çevirdi

21 Haziran 2025 07:52