Kuba Motor Kuba TK 03

23 Mayıs 2024 19:14

Ocak ayında Küba TK 03 motor aldım. Motorumu kıştan dolayı çok kullanmıyordum, yeni yeni kullanmaya başladım. Motorun kendiliğinden sola yattığını fark edip servise götürdüm fakat 1 aydır servis bana olumlu veya olumsuz hiçbir dönüş yapmıyor. Motorumun durumunun ne olduğu hakkında hiçbir bilgim yok. 1 aydır devam eden süreç ile ilgili servisle görüştüm, daha fabrikanın bile olumlu veya olumsuz dönüş yapmadığını belirttiler. Ben bir an önce ya motorumun tamir edilmesini ya da bana yeni motor gönderilmesini veya üstüne para ekleyip bir üst modelle değiştirilmesini talep ediyorum.

03 Haziran 2024 15:31
Kuba Motor Kuba TK 03

Kuba TK 03 motorumu şasi eğriliğinden servise götürdüm garanti kapsamında yapılan bir işlem için benden 4 Bin tl ödeme talep edildi ücreti vermek istemediğimi belirtince motorumu vermedi polis ekiplerini falan çağırdım adam beni seni öldüreceğim o parayı vermesen motorunu parçalayacağım diye tehditlerde bulundu gelen polis ekiplerinin aktardıkları bilgilerle ödemeyi yaptım motorumu teslim aldım motorumu teslim ettiğimde aküsünde hiçbir sorun yoktu bana teslim ettiğinde aküsü bitmiş durumdaydı motoru vurdurarak çalıştırmak zorunda kalıyorum aylar çizilmiş ve fren kolu da kırılmıştı. Kuba gibi büyük bir firmanın yetkili servisleri nasıl olur da böyle tavırlar sergileyebiliyor

Yunus sonuçtan hiç memnun değil

23 Ağustos 2024 17:08

Kuba Motor TK 03 Modelinde Yaşanan Sorunlar

06 Ekim 2024 22:28
Şeyma sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Alınan Küba AZ50 Motorun Sürekli Arızalanması Ve İlgisiz Servis

23 Mayıs 2025 15:11
Yeni Alınan Küba AZ50 Motorun Sürekli Arızalanması Ve İlgisiz Servis
Çağlar sonuçtan hiç memnun değil

Kuba Motor Kuba Trv350 Fabrika Şikayet

Çağlar