Gelişim Akademik Eğitim Kurumu Tarafından Mağdur Edildim!

17 Nisan 2024 20:42

Gelişim Akademik Eğitim kurumu tarafından evime 1 hoca geldi. Adıda M**** hoca (gerekli hallerde telefon numarasını da paylaşabilirim). Geldi benimle çocuğum ile görüşme sağladı. Online çoklu eğitim ile Üniversite sınavına hazırlamak için temel eğitim ile başlayıp devam edebileceklerini iletti. Bir sözleşme imzalattı imzalatırken de 15 gün içerisinde denesin aklına yatmaz, faydalı olmaz ise telefon ile kurumu arayarak iptal edebileceğimizi söyledi. 15 gün içerisindeyken kurumu aradığımda tamam çocuğunuz sisteme giriş yapmadığında iptal edilir bilgisi verildi. Ayrıca sözleşmede '' kalıcı veri saklayıcısı '' ile iptal edilebileceği ibaresi var ve telefon ile görüşmede bana telefon kalıcı veri sağlayıcısı değil bilgisi verilmediği için görüşmelerin kayıt altına alındığını düşündüm. Fakat 2 ay sonra aynı kurum dan aranarak iki taksit gecikmede olduğumuzu ödenmemeye devam edileceğinde icra işlemlerine başlanacağını söylediler. Bunun üzerine kuruma gittim orada sözleşmede yazılı olarak iptal edilmesi gerektiğinin bilgisini verdiler. Hemen evime gelen M**** hocayı aradım ben şehir dışındayım gelince konuşup çözeceğim dedi. Üzerinden 1 ay daha geçti ve hiçbir gelişme yaşanmadı bende çocuğumun 1 kere bile sisteme girmediği, 1 kere bile online çoklu eğitim almadığı dijital içeriğin ödemesini toplu olarak kredi kartı ile ödedim. Normalde 17600 TL bilgisi verdikleri sisteme kredi kartımla 20000 TL olarak ödeme aldılar ve sözleşmenin orijinalini tarafıma teslim ettiler. Evet ben ebeveyn olarak sözleşmeyi incelemeden imzalama hatasını yaptım fakat bu hatayı yapmama olanak sağlayan eğitim görevlisi idi. Yani resmen çocuğumun geleceği için ne yapabilirim diye çabalarken böylesine bir sistem ile mağdur edildim. Kurum da söz konusu eğitim görevlisi M**** hoca da verdikleri bilgilerin yanlışlığı ile oluşan mağduriyetimin giderilmesi için yardımcı olmadan sözleşmeyi koz olarak kullanıp parayı aldılar. Ben mağdur edildim başka kimse mağdur edilmesin evinize gelmeleri sizinle, çocuğunuzla ilgileniyor görünmeleri sizi aldatmasın. Söz konusu mağduriyetimin giderilmesi için resmi ve kamuoyu önünde yapabileceğim her şeyi yapacağım.

Gelişim Akademik Eğitim Vaadiyle Mağduriyet Yaşadım

03 Ocak 2024 13:03
Ayhan sonuçtan hiç memnun değil

Gelişim Akademik Eğitim Merkezi Çankaya/Ankara

25 Eylül 2023 22:02

Aldatıcı Eğitim Satışıyla Mağduriyet

17 Aralık 2024 18:01
Aldatıcı Eğitim Satışıyla Mağduriyet
Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

Araştırma Geliştirme Merkezi Mağduriyeti Yıllardır Yakamızdan Düşmedi

10 Temmuz 2023 11:28
Araştırma Geliştirme Merkezi Mağduriyeti Yıllardır Yakamızdan Düşmedi
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Yanıltıcı Tanıtım Ve İlgisizlikle Mağdur Edildik

15 Temmuz 2025 22:33