Doğadan Kaliteyi Dibe Vurmuş

Seçil
06 Şubat 2024 18:42

Çocukluğumdan beri Doğadan içerim, hep en lezzetli poşet çaylar onundur başka marka tercih etmem. Yakın zamanda şehir dışına çıktım çaysız kaldım. Marketten 4 kutu Doğadan posey çay aldım.

İlk başta probiyotikli çayı denedim tadı bir garipti rahatsız oldum. Dedim ki probiyotik olduğundan. Sonra diğerlerini denedim hepsinin tadı ağzıma bir garip geldi. En son kiraz saplı form çayını denedim baktım çok yoğun garip bir koku geldi burnuma. Kimyasal gibi kokuyordu.

Kutunun arkasına bir baktım "tuttu furutti" aroması koymuşlar. Diğer kutulara baktım hepsine kimyasal aromalar eklemişler hepsinin tadı bozulmuş. Midemi ekşitiyor bu çaylar. 200 küsur para verdiğim 4 kutu çay ziyan oldu. Ona değil Mis gibi ürettiğiniz "doğal" çayların ne hale geldiğine üzülüyorum.

Zaten yediğimiz içtiğimiz her şey kimyasal değilmiş gibi bir de çayın içine aroma katmışsınız içler acısı. Özellikle Yeşil Chai çayına baharat aroması katmış olunması şaka gibi. Gerçek baharat varken doğal baharat aroması nedir bana açıklar mısınız?

22 Ekim 2024 12:34 (Şikayetten 8 ay sonra)

Merhaba, Konu yetkili birimimize iletilmiştir. Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, Doğadan İletişim Merkezi

Elif sonuçtan hiç memnun değil

10 Şubat 2024 22:59
Doğadan Poşet Çayda Eksik Ürün Var
Furkan sonuçtan çok memnun

Furkan
22 Nisan 2024 16:15
"İlginiz, alakanız için çok teşekkür ederim."
Doğadan Poşet Çay Kalite Sorunları
Evin sonuçtan hiç memnun değil

Doğadan Kapatılsın Sağlığa Zararlı Üretim

25 Mart 2024 05:28