Nihan sonuçtan hiç memnun değil

16 Temmuz 2024 01:55

14.07.2024 tarihli Efes deneyim müzesi biletleri o akşam konser olduğuna dair hiçbir uyarı yapılmadan sayfadan satışa sunulmuş, diğer tarihlerde etkinlik olduğu belirtildiği için özellikle o tarihi tercih etmiştik. Tatilimizi ona göre organize ettik ve sırf müzeyi ve antik kenti akşam saatlerinde gezebilmek için Kuşadası'nda konaklamayı seçtik.

Saat 20:00 da konser dolayısıyla müze ve ören yerinin turistik ziyarete kapatıldığını öğrendik ve kapıdan geri çevrildik. Kapıdaki müze görevlisi kültür Bakanlığına bağlı çalıştıklarını ve "dem museum" sayfası ile bir bağlantıları olmadığını belirtti. 70 yaşındaki anne ve babamı yorduğuma mı yanayım, muhatap bulamadığıma mı.

Sayfanın iletişim kısmı sürekli hata verdiği için hak da talep edemiyorsunuz, konser başladıktan sonra bile hala bilet satışına devam eden, teknolojiyi kullanmayı beceremeyen bir sayfaları var. İlgili görselleri de ekliyorum. Bizim gibi onlarca insanın kapıda mağdur edildiğine de şahit olduk.

Kültürel mirasımızın korunması gerekirken bu tip organizasyonlarla kirletiliyor olması da üzücü, konser için kuyrukta bekleyen onca insanın orayı zarar vermeden temiz bırakmayacağı şüphesiz. Yazık.

Rengin sonuçtan çok memnun

18 Mayıs 2025 18:58
"İade yapıldı teşekkürler"
Didem sonuçtan hiç memnun değil

21 Haziran 2025 10:31

Dijital Deneyim Müzesi Sorunu Çözün