Biosin İlaçlama & Dezenfeksiyon Makinemiz Bozuldu Diyerek Mağdur Etti

09 Haziran 2024 13:54

Biosin ilaç firmasını aradım, 3500 TL'ye anlaştım. İki kere ilaçlanacak, sonra garantili ücretsiz ilaçlayacağız dediler. İlk ilaçlamayı yaptılar, sadece bir tane böcek ölmüş, diğer böcekler evde cirit atıyordu.

Sonra ikinci ilaçlama pazar günü yapılacak dediler. Pazar günü saat 12'de gelmeleri gerekirken ben aradım, makinemiz bozuldu vs. Vs. Bana gelmeyeceklerini bildirmediler.

Sabah 8'de kalktık, evi topladık, günümüz mahvoldu. Soner diye bir müdür koymuşlar oraya, müşteriyle konuşmasını bilmiyor.

Diyorum, ben mağdurum, 1750 TL ücretimi iade edin, ikinci ilaçlamayı yaptırmayacağım dedim. İstediğiniz yere şikayet edin dediler. Gerekli vergi idaresi vs. şikayet edeceğim. Zaten fatura kesmiyorlar.

09 Haziran 2024 14:35 (Şikayetten 41 dakika sonra)
09 Haziran 2024 14:51

Pazar günü geleceğiz deyip cihaz bozulmuşsa beni neden haberdar etmiyorsunuz, ben mağdur, olmuşum, yaptığım,1750odedigim, ücreti, neden, iade, etmiyorsunuz, soner bey koskoca, kurumsal bir firmada cihaz 1tanemi var gerçi sizin kurumsal olduğundan emin misiniz soner bey sizin mudur olduğunuzdan bile şüpheliyim Çünkü calisin personel şikayetinizi bana söyleyin diyor senin adına özür diliyor

09 Haziran 2024 16:00

Biosin ilaçlama şirketi mağdur oldum pazarına geleceğiz deyip haber vermemeleri 1kez gelip ilaçlayıp böceklerin evde tekrar görüldüğü bunun üzerine 2kez gelmeyip bütün eşyalarımı pazar günü topladım ben arayıp öğreniyorum gelmeyeceklerini bunun üzerine 2ci ilaçlamayı iptal ettim ve 1750 ödediğim parayı iade etmiyorlar faturada kesmiyorlar buranın vergi denetlemesi kesinlikle yapılmalı

Böcek İlaçlama Hizmetinde Süreç Sorunu

18 Mart 2025 13:45
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Bilim İlaçlama İ̇lacın Yetersizliği Ve Dönüş Yapmayan İlgili Birim

21 Aralık 2023 08:49

Böcek Sorunu Çözülemeyen İlaçlama Hizmeti

15 Şubat 2025 11:36
Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Biosin İlaçlama & Dezenfeksiyon Biosin Hizmet Kalitesi

30 Mayıs 2024 22:25