P****a Adıma Bulunan Hesabın Kapatılmasını İstiyorum 505 273 06 03 numarası ile hesap açtırdılar

14 Temmuz 2024 10:26

Gizli müşteri ol' adı altında 0505 320 44 04 numaralı telefondan İletişime geçildim. 505 273 06 03 numarası ile Papara'dan hesap açmamı istediler, hatta şifreyi de verdiler. Başka bankadan olan IBAN'ımı paylaştım, yanıltıcı olduklarını uygulamadan çıkıp tekrar giremeyince anladım. Onların mail ve telefon numarasıyla açıldı. Yapılan hiçbir işlemi kabul etmiyorum. Kimlik bilgilerim, yüzüm ve adıma yapılan hiçbir işlemi kabul etmiyorum. Islak imzamın olmadığı hiçbir işlemi kabul etmiyorum. Sorumluluk bana ait değil. 13/07/24 17.00 itibariyle ıslak imzam olmadan adıma yapılacak hiçbir resmi işlemi, başvuruyu, adıma açılacak hiçbir hesabı, kredi başvurusunu, para transferlerini, kumar, alım satım, bahis işlemlerini kabul etmiyorum.

Onayım yoktur. Sorumlusu Papara şirketidir. Bu tür işlemlere adımı karıştırarak insanlara sıkıntı yaşatan Papara şirketinden şikayetçiyim. Yetkili mercilere duyurumdur. Hiçbir sorumluluk kabul etmiyorum. Benim adıma bulunan hesabın kapatılmasını talep ediyorum.

30 Ekim 2023 11:50

Finans Kuruluşları Adıyla Dolandırıcılık Yetkisiz İşlemler Ve Kimlik Bilgilerimin Kullanımı Hakkında Şikayet

06 Temmuz 2024 04:44

28 Haziran 2024 14:12